delulace Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Selamlar, Eşimin iPhone'u boşa çıktı satmayı düşünüyorum. Kaç eder bakmadım, ihtiyacı olan varsa tekliflere açığım, piyasa neyse anlaşırız. Kasa temiz (kılıftan dolayı), Ön camda kılcal çizikler mevcut, ekran kısmında birkaç tane var kullanımda görünmüyor. Ekrana denk gelmeyen kısımlarda da ışığa tutunca belli çizikler mevut. Ahize kısmından ses biraz az geliyor, belki temizleme gerekebilir. Ekranı sabitleyen vida/menteşelerden biri sanırım gevşek bir köşeden basınca çıt çıt ses geliyor, açılması lazım. 2015 Ekim amerikadan gelme cihaz, Apple tarafından pili değiştirilen seri (kendi kendine kapanmalardan dolayı) yani pili 2 yıl olmadı daha. Kentpark'taki serviste değişmişti. Foto inşallah atabilirim ama iyi bişeyle çekemeyeceğim o yüzden ekrandaki kılcallar gözükmez tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Mesaj gönderdim, anlaşırsak eğer alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Alacağım dedim, mesaj da attım ama 2. Mesajdan sonra dönüş olmadı.. Satıldı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 telefonu buraya yazdım, sonra annemin telefon suya düşünce yerini buldu. kusura bakmayın, konuyu kapatabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar