micha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Heracless, 13 Şubat 2005 21:26 tarihinde demiş ki: e ne oyniyim gidip kumda mı oyniyim [Bu mesaj Heracless tarafından 13 Şubat 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] *!Yerlerde*[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ultima online insanın kendine yakışanı giymesidir. hayat ise yakışmayanı.. hede hödö..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bazen hayattimi kapatip cikmak geliyo icimden , belki bu uo yuzunden hayat bana cok farkli gorunuyo bazi hatalarin kolay telafi edebilicemi saniyorum ama yanildigimin fazrkindayim, uo ya mmorpg a kapilmayin hayata bakin[signature][hline]=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu salak oyunu 6 yıldır oynuyorum.çok ii dostluklar edindim, güzel anlar yaşadık..halada dostluklarım sürüyor.. fakat kaybettiklerim daha fazla.. şimdi bi düşünüyorumda bağlanmasaydım şu bilgisayara bu oyun yuzunden hayatım daha güzel olabilirdi..yok ama bırakıyorum karar verdim olmucak bu böyle..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bence kampanya yapmak gerek.Ultima Offline kampanyası,cok etkili olucagına ve magdurlara faydalı olucagına eminim.Ben belki oynamasam daha iyi bir universite de olabilirdim.Bıraktım allahtan gelicege bakıyorum.Dengelemeyi ne yazık ki her insan yapamıyor.Bu bakımdan bu tip oyunlardan uzak durmak gerek.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ultima birakilmaz ara verilir :-) Saka maka gercekten bagimlilik yaratan bi oyun baslamayi dusunen varsa sakin baslamasin , hatta dusman basina vermesin bu oyunu[signature][hline]=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aslında herkezin oynamasını tavsiye ediyorum bu oyundan öğrenilecek çok şey var..ama kendini kontrol edebilenin oynaması gerekiyor..iş işten geçtikten sonra bıraksa bile sonradan tüh keşke bu kadar kaptırmasaydım kendımı diebilior insan.. hiç başlamasanda yine iyi yani +1..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 UO'yu 4,5 sene sonunda oyun olarak görebilgimde eski zevkini alamadıgımı farkettim. Ama genede sevdim,seviyorum,sevecegim.[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 herşeyin bi zamanı vardı.güzel zamanı.uo nunki bitti[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çık gez azcık temız hava al o da ayrı bı zevk ılla bılg basında oturmak zorunda deılsın yada bıseyler oynamak...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Adam olmaya bak, gücüne, parana ve öfkene sahip ol... Eğer bunları yapıp da sıkılırsan gel elini öpecem...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hayır ultima bagımlılık yaptı...napcam ben dısarı bile cıkamıom...ark. lar cagırıo ama skill kasmama lazım HAYIIIIR[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 14 Şubat 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Nie skill kasman lazım ?? Yani o skill'i kasıyosunda noluyo eline ne geçiyo. Git dışarıdaki hayata bi karış neler oluyo bitiyo öğren.... ÖSS'yi 2 sefer uo yüzünden başaramamış adamın dediklerine bak peh ......[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 En basit örnek olarak Cidden Skill kasıcağına dışarda arklarında gezip ne bilmi cafe kültürünü bile arttırsan yanına kar kalır. Çünkü bi sevgilin olduğunda ona skillerini anlatmak yerine keşfettğin cafelere götürmen gerekicek. Bu sadece küçük bir örnek. Yada Kendi skillerini kas git matematik çalış :D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Walla bence bı topici açan arkadaş doru dio.Tmm oyunu hayatla bağdaştırmak saçma ama uoda bir noktaya kdr oynuosun oynuosun herşeyi elde ettiğinde sıkıo.Mesela ben şuanda uoda herşeye sahibim bir zmnlar off bi gün bende lady olup hava atıcam die gezirken şimdi istediğim kdr param itemimi herbişeyim var ve haftalardır girmiorum sadece arada bi act.Acaip sıktı artık ya zevk alamıorum hatta bıraktım bile diebilirim.Uoda tek özlediğim geceleri occlodaki muhabbetler ve turnuvlar falan.Arkadaşlarla gece 3te yaptığımız npc avları başka hiç bişeyini sefmiorum :P Uo fln bosişler :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 çirkin kadın yoktur az votka vardır.[signature][hline][b]Minnesota Timberwolwes[b] K.G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Bonzi_Buddy, 14 Şubat 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Nie skill kasman lazım ?? Yani o skill'i kasıyosunda noluyo eline ne geçiyo. Git dışarıdaki hayata bi karış neler oluyo bitiyo öğren.... ÖSS'yi 2 sefer uo yüzünden başaramamış adamın dediklerine bak peh ...... dışarıdaki hayat b.ksa uoya kendini daha çok verir insan.En azından ben böyle yaptım ama yavaş yavaş kurtuluyorum.[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] [Bu mesaj Neronn tarafından 15 Şubat 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ultima Online Hayat Offline! ba$ka denecek söz yoktur test edilmiş onaylanmıştır lol[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP [Bu mesaj undomiel tarafından 15 Şubat 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 uo krizine girdim 1 sanıye bile uo suz yapamıom msn deki arkaslala bile konusamıom...HYRRRR[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bötğyk.bu saattede çekilmio beah[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ultima online gerisi offline.bırakın arkadaslar.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. [b]Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: micha, 15 Şubat 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ultima online gerisi offline.bırakın arkadaslar. lol o benim imzamdı, Ultima Online, Hayat Offline...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ultime Online gereksiz ve asosyeleştiren bir yaşam şekli diyeyim[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: swswsw, 16 Şubat 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Ultime Online gereksiz ve asosyeleştiren bir yaşam şekli diyeyim ne dion sen?gereksiz fln diil bikerem.asosyallik doğru.ama o kdr da olmuyo.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 7 senedir Uo oynuom ve bugun türkiyenin en iyi serveri göçtü.Arcadia hayata gözlerini yumdu.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar