Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamster'ım kaçtı!!!

Venustraphilic

Öne çıkan mesajlar

İki hamsterım var, ikisi de aynı kafeste yan odada duruyodu... Dün gece odaya bi gittim biri yok diğeri sakin sakin duruo kafesinde, herhalde kapıyı kitlemeyi unutmuşuz bizim uyanık da nası becerdiyse açmış kapıyı çekmiş gitmiş :) ama nereye gitmiş bulamıorum? Tuzak olarak ne kullanabilirim nası bulurum nerelere kaçmış olabilir? tecrübeli olanınız vardır kesin bu konuda :)
bi de merdivenlerden inemez dimi bu hayvanlar? basamakların arası yüksek bayaa.
Sosyal ağlarda paylaş

doom saol ya nickine yaraşır çok gzl bi msg atmışsın çok güzel de moral verdin yani :)

ev kaç metre kare tam bilmiorum ama büyük :) 2inci kattaydı hamster bodruma kdr inmiş olabilir :) [merdiven çıkması imkansız ama inmeyi başarmış nasıl başardıysa, salonda talaş gördüğünü söledi annem :) haha]

nasıl bir tuzak yada yöntem kullanabilirim bu sıçanı bulmak için ben?
Sosyal ağlarda paylaş

saka yaptim yaa benimde bi kere ewde sincap1m kaybolmustu daha sonra kanepenin içinden çikti... belki senin hamster da oraya girmis olabilir.. heryeri kemirmisti benim sincap kemirme seslerinden bulmustum...ins bulursun..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende lab faresi beslemiştim kaçınca ya perdelere tıranıdı yada konsolun altı tarzı karanlık dar yerlere giderdi :)
o daha güzel bir yerede soteye yatmıştır yemgi bol falan :) eşini koy odaların her birine kafesle belki yanına gelir[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, derdine bir çare olabilir mi bilemiyorum ama bir önerim var.Önerilerimi dikkate alabilirsin Veteriner Hekim'im.Kokusu hamsterin dikkatini çekebilecek bir gıda maddesi ni hamsterin yuvası yakınlarına koy.Örneğin bir parça peynir gibi.Eğer hala evdeyse gelecektir.
Ayrıca geceleri aktif olan hayvanlar oldukları ve yuvalarına bağlı hayvanlar oldukları için bir iki gece uykusuz kalmak pahasına bekle bence yuvasına gelecektir.Tabi bu bekleme işini yaparken sessiz olmalı ve ışıkları kapamalısın yoksa hamster ürker ve gelmez
Eğer hiç biri çözüm olmazsa iki tane dünya güzeli golden hamsterim var ve yeni çiftleştiler yaklaşık 15 gün sonra doğuracak.3haftalıkkende sütten keseceğim.Yani 5hafta sonra sarıbeyaz bol tüylü bir hamster hediye edebilirim sana :)
Sosyal ağlarda paylaş

İyi oldu bulunması vetenire götür bence ya tmm ben çok düşkünümdür ya birşey olduysa flm baktır i$te.Ne bilim ben iyiliği açısından söylüyorum yoksa senin bileceğin bir i$ ;)[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme

Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...