reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 izmirde olan abim telefon açtı, askerliğimi tecil ettirmem gerektiğini öğrendim..babam 2-3 hafta önce sölemişti ama ben salladım, abim zıçtı azıma heryerde beni arıyolarmış yaa :( iş`i zamana bölünce gücü buluyomuşsun bide bunu öğrendim. ha bide askerlik tecili için ne belgeleri gerekiyomuş sölerseniz bugün bide onu öğrenirim :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ihbar edecem seni paticik konu dışı bölümünde diye.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 mesela şu an bu tür topiclere girmemem gerektiğini öğrendim.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bugün allah için ne yaptın gibi olmuş o yüzden biraz çekimserim..[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hayatıın,yaşamın önemini birkez daha anladım ve Allaha şükrettim..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 kuvvetin x eksenindeki bileşeni kosinüs y eksenindeki bileşeni sinüsmüş. [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 03 Ocak 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Usb vibratör yapmışlar demin onu ögrendim..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dub [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 03 Ocak 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 muayesini olduysa askerlik şubesine gidiceksin form wericekler onu doldurucaksın.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Arthur_HellsFire, 03 Ocak 2005 19:48 tarihinde demiş ki: kuvvetin x eksenindeki bileşeni kosinüs y eksenindeki bileşeni sinüsmüş. [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 03 Ocak 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] O zaman bunun eğik düzlemdeki cisme etkiyen yerçekimi kuvveti olduğunu da öğrenmiş olman lazım , her zaman böyle değil :p . Bugün çook kötü bir şey öğrendim ama buraya yazamayacak kadar kötü birşey yazamıyorum *sansüred*[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 1+1 ev fiyatlarini.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Nekadar mıs ya 1+1 evler ???[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 300$. Bana biri beyazita yakin ve dar kafali olmayan bir mahallede ev bulsun 1+1. kombili de olsun. var ya bi bulsun onun adini aglara yazarim bee.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 çember sayı problemi sonra.. protein sentezi.. sonraa Aromatik grubunu(benzenler) öğrendim.. mutluyum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Instigator, 03 Ocak 2005 19:45 tarihinde demiş ki: bugün allah için ne yaptın gibi olmuş ajsdıujsadısjadahd ewt sufer :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Instigator, 03 Ocak 2005 19:45 tarihinde demiş ki: bugün allah için ne yaptın gibi olmuş o yüzden biraz çekimserim.. hö? hiç düşündüğün gibi düşünmemştim...ehueh muhafazakar kafalar gibi ha?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ilginç muhafazakar kafa tabirlerinize dikkat ederseniz sevinirim alaya alamay çalıştığınız şeyler bir çok kişi için kutsal olan şeylerdir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Son birkaç günde olduğu gibi bugün de hiçbirşey öğrenemedim.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: forgiver, 03 Ocak 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ilginç muhafazakar kafa tabirlerinize dikkat ederseniz sevinirim alaya alamay çalıştığınız şeyler bir çok kişi için kutsal olan şeylerdir dikkatini çekerim "örümcek kafa yada bağnaz kafa" gibi tabirler kullanmadım..arkadaş olayı dini yönden aldığımı düşünmüş bende onun bu düşüncesine saşırdım okadar... muhafazakar kafa diyerek olayları genelde dinsel yönden düşünen insanlar olarak aldım..yinede saol bilinçli tüketici :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 kimyadan 96 aldığımı öğrendim. holeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben rahatsız olduğumu söyledim, saygı göstermeni sağlamak benim elimde değil tamam senin içinde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 knight onlineda tek başına lvl 43 iken lamiros kesmeye kalkma ölürsün atasözünü örendim[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glahad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 arkadasim bir an once git gel kafan rahat olsun. o dert ile sikinti ile yasamaktan iyidir en azindan. gec gidersen askeriye zor gelir. senden 10 yas kucuk birinin dedigini yapmak zoruna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Glahad, 03 Ocak 2005 21:40 tarihinde demiş ki: arkadasim bir an once git gel kafan rahat olsun. o dert ile sikinti ile yasamaktan iyidir en azindan. gec gidersen askeriye zor gelir. senden 10 yas kucuk birinin dedigini yapmak zoruna gider. hocam sen nediyosun? ben üni 1. sınıf öğrencisiyim..şimdi gidersek ayıp olmazmı, en güzel vakitlerim şimdi benim.. kışın istanbul yazın izmir...oooo daha çok bekler askerlik....[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 universite bitmeden askere mi gidilir deli misin?[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar