Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün ne öğrendiniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

izmirde olan abim telefon açtı, askerliğimi tecil ettirmem gerektiğini öğrendim..babam 2-3 hafta önce sölemişti ama ben salladım, abim zıçtı azıma heryerde beni arıyolarmış yaa :(

iş`i zamana bölünce gücü buluyomuşsun bide bunu öğrendim.

ha bide askerlik tecili için ne belgeleri gerekiyomuş sölerseniz bugün bide onu öğrenirim :)[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 03 Ocak 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
kuvvetin
x eksenindeki bileşeni kosinüs
y eksenindeki bileşeni sinüsmüş.

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 03 Ocak 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]

O zaman bunun eğik düzlemdeki cisme etkiyen yerçekimi kuvveti olduğunu da öğrenmiş olman lazım , her zaman böyle değil :p .
Bugün çook kötü bir şey öğrendim ama buraya yazamayacak kadar kötü birşey yazamıyorum *sansüred*[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Instigator, 03 Ocak 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
bugün allah için ne yaptın gibi olmuş
o yüzden biraz çekimserim..

hö? hiç düşündüğün gibi düşünmemştim...ehueh muhafazakar kafalar gibi ha?[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 03 Ocak 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ilginç muhafazakar kafa
tabirlerinize dikkat ederseniz sevinirim
alaya alamay çalıştığınız şeyler bir çok kişi için kutsal olan şeylerdir

dikkatini çekerim "örümcek kafa yada bağnaz kafa" gibi tabirler kullanmadım..arkadaş olayı dini yönden aldığımı düşünmüş bende onun bu düşüncesine saşırdım okadar... muhafazakar kafa diyerek olayları genelde dinsel yönden düşünen insanlar olarak aldım..yinede saol bilinçli tüketici :)[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glahad, 03 Ocak 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
arkadasim bir an once git gel kafan rahat olsun. o dert ile sikinti ile yasamaktan iyidir en azindan. gec gidersen askeriye zor gelir. senden 10 yas kucuk birinin dedigini yapmak zoruna gider.

hocam sen nediyosun? ben üni 1. sınıf öğrencisiyim..şimdi gidersek ayıp olmazmı, en güzel vakitlerim şimdi benim..
kışın istanbul yazın izmir...oooo daha çok bekler askerlik....[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...