Konn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Arkadaşlar be nbugün WoW aldım. Aldım almasınada internet sitesinden yükledikten sonra kayıt oolurken 1. aşamayı geçtim (terms of bla bla). Sonra Authentication Code sordugu bölümde cd-keyimi yazıyorum. Continue dedigim zaman HTTP 500 error gibi bir sayfa ile karsılasıyorum acaba bunun nedeni nedir.?[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Mix[LDM], Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yaklaşık bir saattir serverlarda ve sitede bakım çalışması başladı.bitince hepsi birlikte açılır büyük ihtimalle.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet sakına panik filan yapmayın :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ahah panık yapsak ne olur kı :P[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kes len sen ezik wc giricez ona göre :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Aynı sorun bu topicte de tartışılıyor: http://forum.paticik.com/view.php?id=116084 Saygılar[signature][hline]SNN, Sylveria Hellmaker[HorseLords] Avalon, Mystra Xardas Fer'dean[HorseLords] DAoC Hellmaker Necromancer SWG Vymais Wavo Bounty Hunter of Yakinsehir WoW - - - - - - Orc Warrior Kimmiş "vakit" harcayan, değerlendirmek varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar