Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bir hikaye vardır. Bir röportajda David Beckham a sorarlar. -Kanattan bir orta açtığınızda ceza alanında kimlerin olmasını isterdiniz? -Hakan Şükür'ün de dahil olduğu 7/8 isim sayar[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hakan şükür'ü tartışıyoruz komik harbi komik.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 @NoeLbaba kusura bakma ama senin pencerenden benim ufkum görünmez. Biraz daha söyLedikLerimi anLamaya çaLışırsan bende sana eLimden geLdiği kadar yardımcı oLurum , ha yok ben böyLe iyiyim diyosan yapacak bişey yok.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Oky, 12 Şubat 2005 06:49 tarihinde demiş ki: hakan şükürcülük oynamayın. hakan meselesi ile ilgili ne görsem tiksiniyorum artık. duygularımı yazıyım istedim. böle bşi yok ne diosn sen ya o türkiyeyi temsil edecek bu akşam ama senn gbi insanlar başkalarını düşünmektense bencilce hareket edio ve sadece kendini düşünüo[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şimdi adam yaşlandı da iyi kafa atıyor hala o yüzden ikili forvette forvettin biri hakan diğeri de necati flm olabilir ya da fatih tekke vs arkadan da tuncay artı nihat destekliycek o zmn bu forveti durdurabilene aşkolsun derim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: fizban, 15 Şubat 2005 13:52 tarihinde demiş ki: milli maçlar dışında, bir futbolcu, asla ülkesini temsil etmez. kendisini temsil eder. kazanacağı parayı temsil eder. bir türktür o orada, o düzgün hareketler yaparsa onunla gurur duyarım. ama fenerbahçe avrupa maçında elensin diye düşünenlerin hakan şükür bir türk orada bizi temsil edecek demesine bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diyorum. madem seni temsiL etmiyo , madem Türkiyeyi temsiL etmiyo , o zaman ne diye adamLa gurur duyuyosun ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 fizban'ında aslında yazısı doğru katılıyorum sana fizban ve özür diliyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 eee ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 haklısın konuyu yazmayı unuttum zaragoza'yı destekliyorum demiştimde onunla alakalı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: fizban, 15 Şubat 2005 13:52 tarihinde demiş ki: milli maçlar dışında, bir futbolcu, asla ülkesini temsil etmez. kendisini temsil eder. kazanacağı parayı temsil eder. bir türktür o orada, o düzgün hareketler yaparsa onunla gurur duyarım. ama fenerbahçe avrupa maçında elensin diye düşünenlerin hakan şükür bir türk orada bizi temsil edecek demesine bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diyorum. sana katılmıyorum eğer grubun içinde bir tek türk varsa ulusunu temsil eder bence. YA kardeşim gs elensin die düşünüosan ben nie fb elensin die düşün miyim?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Fbli hiç bi taraftar gs nin başarılarını sindirememiştir ve düşünme mantığı gs elensin ohh canıma değsindir istisnalar kaideyi bozmaz[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yani bak bi kaç kişi buradan diyebilir ama genelde benim dinlediğim gördüğüm budur. Önceki konuda çok sinirlendim haklısınız arkadaşlar ama olacak bişey değil ben hiç bi zaman Aziz yıldırım hakkında böyle saçma sapan şeyler söylemedim mecbur kaldım orada. Hiç kimseye kızgın değilim veya kırgın ama herkes kendini bilecek[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yürü prozzak :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 konu kitlensin artık pls, nerden nereye.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 :D sus forb... bencede kitlensin[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar