Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Şükür'e Bir Büyük Onur Daha

Selamon

Öne çıkan mesajlar

@NoeLbaba kusura bakma ama senin pencerenden benim ufkum görünmez. Biraz daha söyLedikLerimi anLamaya çaLışırsan bende sana eLimden geLdiği kadar yardımcı oLurum , ha yok ben böyLe iyiyim diyosan yapacak bişey yok.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 12 Şubat 2005 06:49 tarihinde demiş ki:
hakan şükürcülük oynamayın.

hakan meselesi ile ilgili ne görsem tiksiniyorum artık. duygularımı yazıyım istedim.
böle bşi yok ne diosn sen ya o türkiyeyi temsil edecek bu akşam ama senn gbi insanlar başkalarını düşünmektense bencilce hareket edio ve sadece kendini düşünüo[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi adam yaşlandı da iyi kafa atıyor hala o yüzden ikili forvette forvettin biri hakan diğeri de necati flm olabilir ya da fatih tekke vs arkadan da tuncay artı nihat destekliycek o zmn bu forveti durdurabilene aşkolsun derim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 15 Şubat 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
milli maçlar dışında, bir futbolcu, asla ülkesini temsil etmez. kendisini temsil eder. kazanacağı parayı temsil eder. bir türktür o orada, o düzgün hareketler yaparsa onunla gurur duyarım. ama fenerbahçe avrupa maçında elensin diye düşünenlerin hakan şükür bir türk orada bizi temsil edecek demesine bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diyorum.

madem seni temsiL etmiyo , madem Türkiyeyi temsiL etmiyo , o zaman ne diye adamLa gurur duyuyosun ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 15 Şubat 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
milli maçlar dışında, bir futbolcu, asla ülkesini temsil etmez. kendisini temsil eder. kazanacağı parayı temsil eder. bir türktür o orada, o düzgün hareketler yaparsa onunla gurur duyarım. ama fenerbahçe avrupa maçında elensin diye düşünenlerin hakan şükür bir türk orada bizi temsil edecek demesine bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diyorum.
sana katılmıyorum eğer grubun içinde bir tek türk varsa ulusunu temsil eder bence. YA kardeşim gs elensin die düşünüosan ben nie fb elensin die düşün miyim?[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

yani bak bi kaç kişi buradan diyebilir ama genelde benim dinlediğim gördüğüm budur. Önceki konuda çok sinirlendim haklısınız arkadaşlar ama olacak bişey değil ben hiç bi zaman Aziz yıldırım hakkında böyle saçma sapan şeyler söylemedim mecbur kaldım orada. Hiç kimseye kızgın değilim veya kırgın ama herkes kendini bilecek[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...