Python Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 page atarken vsvs. veren targeting cancalled input gibi olaylari kaldirmak..ve ölünce you are dead ın yazmamasını direk yıgılması için ne yapmak gerekir[signature][hline]Fiton Farenan't :)
Python Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 niye kimse bir şey yazmıyor bu sorunun cevabı yokmu ?? niye benim sordugum sorunun cevabu olmuyo :P[signature][hline]Fiton Farenan't :)
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Çünki sen KAzana Düştün[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Asura Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sphere revision kullan..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ...
Python Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 peki Asura o sphereyi benimkinin üstüne yüklersem saveler gidermi?[signature][hline]Fiton Farenan't :)
Öne çıkan mesajlar