BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 http://img215.exs.cx/img215/9592/diablo1lw.png bu resim diablonun flashından almıştım başka bildiğiniz böyle oyun flashları fln varmı yada kısa filmler[signature][hline]Every fart has a beginning. [Bu mesaj BlizarD tarafından 15 Şubat 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 guzele benzıyo valla bunun flash adresini yazabilirmisin daha once izlememiştim.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Türkiye'de tek anime hayranı olan kişinin ben olduğunu sandığım melankoli günlerimde (1998-99) beni rahatlatan yegane şey oyun.turk.net 'de BOM! oynamaktı.Her bölüm geçişinizde SDF Macross ve bu tarz tek kanallı dönemde yayınlananlara benzer mecha serilerinin screenshotlarını görüyordunuz.Hala da oynanabiliyor.Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya flashı level dan alıp bakmıştım komedi yapmışlar sitesini bilmiyorum ama file host edebileceğim bi adres verebilrisen host ediyim al sen[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar