struya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaslar aramayı kullandım ama soruma cevap bulamadım. Fatal war shardında multi client yapamadım. kullanmayı bilen varsa yazabilirmi multi clienti?
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu tür konuları aradıysan eğer karşına 1 2 başlık çıktıysa sonucunu görmüş olman gerekiyordu.
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 www.easyuo.com downloads çek , çalıştır tools dan uoxl e gir ordan new client from path a gir seç clienti açılsın ama şifreleme sistemi varsa connector le client şifresi deişiosa yapamazsn tabi[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
struya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 armayı yaptım ama gercekten bulamadım. kurmayı bilmiorum biliorsanız söleyin lutfen cok uğrastım kasmak için
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 anlattım işte ?[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
struya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu programla acamadım baska bilen varmı acaba
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 anlamadim ? ???????? Burasi acaba ne oluyor arama bolumun multi yazip katagoriyi de uo goster cikiyomu bak bakalim[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
struya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arattım olmadı beceemedım shardın clıentını cıft clıent yapamadım bıldıgınız tum programları yazın lutfen
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 pm at soyliyim.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
struya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 :D ne atim anlamadım pm ne?ben sana en ıyısı msn verım sen ekle benı anlat saksuka [email protected]
Öne çıkan mesajlar