Deete Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bana pvp serverı sphere olarak ama gerek bilen warsa buraya yazsın. topicleri okusadın flm yazmayın okudum siteleride gezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Deete, 15 Şubat 2005 13:47 tarihinde demiş ki: bana pvp serverı sphere olarak ama gerek bilen warsa buraya yazsın. topicleri okusadın flm yazmayın okudum siteleride gezdim. Gateavey dene acıklamaları yazıyor pvp server felan fişman diye[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sphere gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bi daha ki sefere turkce yazarsan seviniriz tercume edene kadar canım çıkdı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar