Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korn - Another Brick In The Wall

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerçekten çok kötü bir cover, içim acıdı dinlerken.
Demek ki zevk&renk mevzusu =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
mesajlarınızı sildim baştan temiz başlayın şu topiğe

başlıkları böyle açmıyoruz biz forumda, düzgün adabıyla yazılmış şekilde açıyoruz

şarkı hakkındaki düşüncem?
Korn un allah belasını versin bu şarkıdan sonra[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
Mesaj tarihi:
gayet kötü bi cover bence.

yine aynı albümde (greatest hits) cameo coverı var, word up diye bi şarkı
cover öyle olur.. çok kral yapmışlar.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Mesaj tarihi:
güzelim şarkı tam açıklamasıyla folloş olmuş.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
ben bir Floydian olarak korn a simdiye kadar yaptigim her ovguden (Freak on a leash benim icin ozel bi sarkidir) vazgectim
lanet ettim korn a izledigimde
lutfen bu korn kopyasi P.O.D. olsun falan dedim gordugumde klibi ilk

berbat etmisler

soloyu bile atmayi becerememis adam[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
Mesaj tarihi:
klip çıkmış demek sonunda :D

hoca abartmayın ehe, adamlar birşey katmamış olsalar da rezil etmiş değiller.aynısını yapmışlar işte, gayet başarısız ama rezil değil.

word up ı izleyin/dinleyin klibi de güzeldir onun bi sürü bayan var :P.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Mesaj tarihi:
pink floyd coverlarinin hepsi kotu degil
misalen dream theater - the big medley deki in the flesh

veyahut anathema - goodbye cruel world

ama korn harbiden etmis sarkinin icine
yani sen sert diye sevmemissindir diyenlere verebilecegim tek cevap faculty soundtrack indeki another brick in the wall u sevmistim gayet[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
Mesaj tarihi:
neydi, bir ust mesaji quotelamiyoruz :) /Volf
+1[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!

[Bu mesaj Volfied tarafından 10 Şubat 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
one'a yapilmis en buyuk tecavuz korn'un coveri

another brick in the wall'u dinlemedim[signature][hline]"But then when it's silent... and the lights from the bars go down... I need comforting... 'cause somewhere there deep inside... feelings of loss arise... and I hate to lose!"
Mesaj tarihi:
buyuk olmasa upload ederdim de 3 part oldugu icin 10 kusur mb buyuk. webspace imi de buna harcamam yani :)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
wall un birçok coverı yapıldı ama korn yorumu ciddi anlamda facia... bogurerek vokal yapmak ya da sarkıyı sadece tonları degistirip altına twin doldurup calmayı cover sananlara kılım zaten[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 10 Şubat 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
mesajlarınızı sildim baştan temiz başlayın şu topiğe

başlıkları böyle açmıyoruz biz forumda, düzgün adabıyla yazılmış şekilde açıyoruz

şarkı hakkındaki düşüncem?
Korn un allah belasını versin bu şarkıdan sonra

Bunu konuşmuştuk biz bir ara dimi ?[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Mesaj tarihi:
korn kendi müziğini yapsın etliye sütlüye karışmasın[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
  • Yeni Oluştur...