Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet sınawıyla ilgili,,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehliyet alırken bildiniz gibi trafik motor ve trafikten sorumluyuz
bunların ucundende sınawa giriyoruz soru su :
diyelim ben motor dan gectim ama trafik we ilkyardımdan kaldım
bir dahaki sınawa girişimde motoru wermişmi sayılıyorum yoksa ucunden birden tekrar sınawamı giriorum ?
sadece ilkyardım we trafikten girmem gerekmezmi ?[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Mesaj tarihi:
ÖnCe go ve Turkish öğren then bakarız, kapiş...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
sadece kaldıkalrından giriyosun[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
Borbag, 15 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
trafik motor ve ilkyardım bu arada:)

nesi war _?[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Mesaj tarihi:
sadece kaldıklarından giriosun die bişey duymuştum ben alırken ama hiç birinden kalmadım zaten çok çok kolay sorular[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
kaldıgın dersden gırıosun ve 100m daga verıosun sonuçlar 3 hafta içinde verilir ayrıcada sonuçalrdan sonra 2 hafta içinde dıreksıon ehlıyette 1 hafta içinde başvuruyla bırıkte alınır
sonuçlar geldıkten sonra 4 hafa içinde alırsın:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
yahu trafikle ilk yardımı sallasan 90 ın üstünde alırsın zaten...sınawa girceğin gece motoru soru-cewap şekline yap coşarsın walla....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
  • Yeni Oluştur...