Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

slyveria'da bugabuse mi yapiyorlar oyundayken.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamla oynuyorum Dark guildinden.iki kez oyun kitlendi.ve çıkmak zorunda kaldım.zegnarudla 2vs2 oynarkende oldu o kitlendi.yani 3 kez Dark clanı elemanlarıyla oynarken oyun kitlendi.kitlenmeden önce msg atma sesi geldi ama msg gelmedi ve kitlendi.Zegna yabanci akrakter kullanip karşı tarafın oyununu kilitliyorlar dedi.

nedir bu oaly bıktımartık açıklama bekliyorum bilen biri warsa..[signature][hline]Knowledge is power
Power corrupts
Study hard, be evil.
Thraine,Fallen,Loren Numeherui
Numeherui
Mesaj tarihi:
öyle bişi varsa bile
oyunu adam gibi oynamadıktan sonra ne zevk alcakki
ha madalya olayı gibi rütbe alsa ne olur almasa ne olur[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
topu topu 100 kişilik serverda stat kasan akıl almaz yaratıklar. zerre kadar oyun oynama zevki bırakmıyorlar.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mesaj tarihi:
eskiden map hack kullananlar da çoktu
şimdi varmı bilmiyorum
sırf win sayısını artırmak için yapmayacakları yok adamların
halbuki önemli olan zevk almak oyundan yenilsende yensende
yenilsen bile hiç değilse karşı taratan bişler öğrenmeye çalışırsın..
Mesaj tarihi:
ya bu sesi bende orjinal serverda da duyuyorum ama oyun kitlenmiyor,
bak kıllandım şimdi,map hack açınca falan geliyor olmasın o ses

senelerdir star oynarım hiç kitlenme yaşamadım,çok disk atan oldu ama hiç kitlenmedi oyun,acaba o sırada arka planda çalışan birşey oyunda kitlenmeye sebeb oluyor olmasın...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler yargisiz insaf yapmayin ben p oynarken terransa karsimdaki 2-3 isciyle ekran aciorum bi an once rush yapiyim diye ordada zirt pirt map heck yapiosun diolar
bende rep al izle diorum
darklardan emin olun ole saldiralim[signature][hline]slay them all

[Bu mesaj pretoryus tarafından 08 Şubat 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
senin yapacaginda ssle reple ve 1-2 sahitle gelip bu adam sunu sunu yapti demektir .

bunu su yapti vs demenle kimse kimseyi banlayamaz takdir edersin . ayrica bnete bile girsen hackci discci her yerde var . onune gecmeninde bir yolu yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
alla alla ben hic gormedim oyle bise ha . tabi cekinir gencler benden yapamazlar ondan herhalde ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
biliyorum öyle birşeyin varlığını
uzunzamandırda var
herneyse bu konuyu açmanın lüzumu yok

bana nickleri verin
son 1 aydır konuştukları loglara bakalım
bana ne zaman olduğunu zaman gün olarak verebilrsen o dakikada bulabilirim yapan kişiyi haberin olsun onun için nick lazım bana.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
helal be arkansis adaletin çekiçi gibi in kafalarına. :D
ya hayret ediyorum topu topu 100 kişilik server da neler yapılıyor yuh yani bu kadar ezik kişilikler war mı ya .
ben baydım sc den biraz ara verdim . nadir giriyorum suphelenirsem bişilerden yazarım buraya[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
  • Yeni Oluştur...