Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 adamla oynuyorum Dark guildinden.iki kez oyun kitlendi.ve çıkmak zorunda kaldım.zegnarudla 2vs2 oynarkende oldu o kitlendi.yani 3 kez Dark clanı elemanlarıyla oynarken oyun kitlendi.kitlenmeden önce msg atma sesi geldi ama msg gelmedi ve kitlendi.Zegna yabanci akrakter kullanip karşı tarafın oyununu kilitliyorlar dedi. nedir bu oaly bıktımartık açıklama bekliyorum bilen biri warsa..[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 öyle bişi varsa bile oyunu adam gibi oynamadıktan sonra ne zevk alcakki ha madalya olayı gibi rütbe alsa ne olur almasa ne olur[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 skor kasıyorlar.bişe zannediyolar ya...
screamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Her daim her oyunda böyle şeyler oluyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aynen mesaj atma sesi gelior mesaj gelmeden oyun kitlenior.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 topu topu 100 kişilik serverda stat kasan akıl almaz yaratıklar. zerre kadar oyun oynama zevki bırakmıyorlar.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler tamamda yargısız infaz yapmayalım belki tesadüftür darkla oynarken oldugu[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 si ş ç ü ğ yapın kalsınlar[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 babacum yani böyle birşey war diyorsun.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
eldin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eskiden map hack kullananlar da çoktu şimdi varmı bilmiyorum sırf win sayısını artırmak için yapmayacakları yok adamların halbuki önemli olan zevk almak oyundan yenilsende yensende yenilsen bile hiç değilse karşı taratan bişler öğrenmeye çalışırsın..
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya bu sesi bende orjinal serverda da duyuyorum ama oyun kitlenmiyor, bak kıllandım şimdi,map hack açınca falan geliyor olmasın o ses senelerdir star oynarım hiç kitlenme yaşamadım,çok disk atan oldu ama hiç kitlenmedi oyun,acaba o sırada arka planda çalışan birşey oyunda kitlenmeye sebeb oluyor olmasın...
pretoryus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler yargisiz insaf yapmayin ben p oynarken terransa karsimdaki 2-3 isciyle ekran aciorum bi an once rush yapiyim diye ordada zirt pirt map heck yapiosun diolar bende rep al izle diorum darklardan emin olun ole saldiralim[signature][hline]slay them all [Bu mesaj pretoryus tarafından 08 Şubat 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ispat edebilir isen fişleri çekerim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 burda kastım servera değil kişileredir.sphere gibi fixlenebilir bir durum olsa neyse.sizin yapacanız öyle bir şey warsa yapanları banlamaktır.
huun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 senin yapacaginda ssle reple ve 1-2 sahitle gelip bu adam sunu sunu yapti demektir . bunu su yapti vs demenle kimse kimseyi banlayamaz takdir edersin . ayrica bnete bile girsen hackci discci her yerde var . onune gecmeninde bir yolu yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 alla alla ben hic gormedim oyle bise ha . tabi cekinir gencler benden yapamazlar ondan herhalde ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 biliyorum öyle birşeyin varlığını uzunzamandırda var herneyse bu konuyu açmanın lüzumu yok bana nickleri verin son 1 aydır konuştukları loglara bakalım bana ne zaman olduğunu zaman gün olarak verebilrsen o dakikada bulabilirim yapan kişiyi haberin olsun onun için nick lazım bana.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 helal be arkansis adaletin çekiçi gibi in kafalarına. :D ya hayret ediyorum topu topu 100 kişilik server da neler yapılıyor yuh yani bu kadar ezik kişilikler war mı ya . ben baydım sc den biraz ara verdim . nadir giriyorum suphelenirsem bişilerden yazarım buraya[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Öne çıkan mesajlar