Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya wow box

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Antalya Migros D&R Lara D&R ve joystore da şuanda paketler mevcut.

Migrostakinde 9 tane kaldı. Ben aldım niaha.

Sabah aradım yok dediler.
Bende yemek yemeye gitmiştim migrosa yanıma 100 m aldım.
Gittim sordum adam tanıdı zaten direk beni. geldi senin oyunun dedi.

şansın böylesi.

Neyse sonuç olarak Antalya da WOW mevcut antalya sakinleri..[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas
Chris Metcalf
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu başka şekilde yüklesende olur. aynı boxtan oyunu yukleyebilirsin. Ama ayrı ayrı acc.ler istiyosanız senin de bir key e ihtiyacın var.

Buda 2 box anlamına gelir.
Ama bence blizzard yakında sadece key satıcaktır netten.[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas
Chris Metcalf

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 14 Şubat 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun kardeş, bende d&r a gitmiştim pazar günü adam wow geldi, gelir gelmez, daha rafa kaldıramadan bitti dedi, salı bi parti daha gelecek dedi, ismimi yazdırdım oraya bi nevi rezervasyon gibi, yarın gidip alacam inşallah, tabi benim yapı kredi telecardı kabul edermi blizz onu bilmiyorum, bilen varsa bi cevap atıversin

edit: istte oturuyorum, bahsettiğim d&r profilodakidir.[signature][hline]From The Dephts I've Come

[Bu mesaj Quel-Thul tarafından 14 Şubat 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Off kokusu bile bir ayrı be.. miss misss..

Kutu çok güzel yaa. önünde çıtçıtlı bir eklenti var 4 sayfa halinde sağa sola açılıyo .. hoş yapmışlar.

Migrosta 5 Ally 4 Horde kutusu kaldı ona göre.

Adama dedim abi kaç tane getirdiniz diye?
10 dedi.
iyi max 4 gün içinde biticek onlar ben yolluyorum şimdi size müşteri eve gidip dedim :)[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas
Chris Metcalf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blizzard_IcedEye, 14 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
Telecard nedir abi eski kredi kartları dimi o yapıkredi nin?

Kredi kartı ise alır tabii ki.

kredi kartı deil benimkisi, para yatırıyosun bankadan karta, sonra onla alışveriş yapıyosun falan, sağ üstünde visa electron yazıyo,
kabul edermi blizz bunu ?[signature][hline]From The Dephts I've Come
Sosyal ağlarda paylaş

hehe valla benide özendirdim şimdi gidip alıcam sonra kalkamıycma pcnin basından ondan korkuyorum valla off offf 2 ay bekledik oyun eu dada çıksın diye çıktı daha 3 ay bekliycez yaz gelsin diye ahh ahh okul işi zor iş

visa is etmesi lazım zannetmiyorum sorun olucagını
[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 14 Şubat 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quel-Thul, 14 Şubat 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
said:
Blizzard_IcedEye, 14 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
Telecard nedir abi eski kredi kartları dimi o yapıkredi nin?

Kredi kartı ise alır tabii ki.

kredi kartı deil benimkisi, para yatırıyosun bankadan karta, sonra onla alışveriş yapıyosun falan, sağ üstünde visa electron yazıyo,
kabul edermi blizz bunu ?

ATM kart dediğin sanırım. ATM kartı kabul etmiyor bildiğim kadarıyla Acc. alım sırasında Blizzard. "There will be a number of payment methods available to European players wishing to subscribe to World of Warcraft. At the end of the one-month free subscription period, which is included with the retail version of the game, players will be able to continue playing using a variety of payment methods. Payment in euros and English pounds will be accepted and will include the following methods:

* Major credit cards: Visa (including Electron), MasterCard, American Express.
* Local cards: Carte Bleue (France), Switch, Solo and Delta (United Kingdom).
* Electronic Direct Debit: ELV (Germany).
"
Gerçi burada Visa Electron kabul ediyoruz demişler.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid

[Bu mesaj Seru tarafından 14 Şubat 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben öğlen 1 de gittim 10 tane getirmişler. birini ben aldım .
9 tane vardı adama da dedim max 4 gün içinde biticek diye demekki bitmiş direk vay vay.

Neyse ben tembihledim bi parti daha getiricem dedi max çrş alırsın.[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas
Chris Metcalf
Sosyal ağlarda paylaş

bende eve dönerken lara g-mall d&rden aldım, son iki kutu kalmıştı ama ikiside orc kapaklıydı...ne yapalım kaderimize küstük aldık.yani son bi kutu kaldı orada (belki onuda satmışlardır bile) orc kapaklı.ama tezgahtar kız süperdi ya içeri girdim:
-pardon ben bi pc oyununa bakıyordum bugün ge...
-wow dimi?
-ee evet?
-buyrun onlar normal pc oyun reyonunda değil şu ilk sırada arkadaş yardımcı olsun size

hehe baya sormuşuz adamlara wowu herhaldeki daha w demeden anladı kız ne istediğimi :D[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

[Bu mesaj PUMA tarafından 14 Şubat 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Antalya Joy store lara(ışıklar ve Laura'nın içindeki) hiç gelmedi, ikisinede gidip sordum. Gima D&R'a 4 tane gelmiş ve bitmiş (Bu arada ilginç arkadaş 9'da almış ben 9'dan az önce sordum kalmadı dedi hmmm). Fakat adam tekrar sipariş verdik fakat teminde sorun var 8-10 gün sonra yeni parti gelecek dedi.

Ayırtmadıysanız bu yağmurda boşuna kasmayın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...