Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Antalya Migros D&R Lara D&R ve joystore da şuanda paketler mevcut. Migrostakinde 9 tane kaldı. Ben aldım niaha. Sabah aradım yok dediler. Bende yemek yemeye gitmiştim migrosa yanıma 100 m aldım. Gittim sordum adam tanıdı zaten direk beni. geldi senin oyunun dedi. şansın böylesi. Neyse sonuç olarak Antalya da WOW mevcut antalya sakinleri..[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Birşey soracağım blizz... Acaba elimizde box olmadan acc. açabiliyormuyuz. Benim ark aldı bi tane ortak aldık daha dorusu ben veya o bi acc. alıcaz acaba olurmu aynı key ile veya keysiz nasıl alınır ?[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Oyunu başka şekilde yüklesende olur. aynı boxtan oyunu yukleyebilirsin. Ama ayrı ayrı acc.ler istiyosanız senin de bir key e ihtiyacın var. Buda 2 box anlamına gelir. Ama bence blizzard yakında sadece key satıcaktır netten.[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 14 Şubat 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hayırlı olsun kardeş, bende d&r a gitmiştim pazar günü adam wow geldi, gelir gelmez, daha rafa kaldıramadan bitti dedi, salı bi parti daha gelecek dedi, ismimi yazdırdım oraya bi nevi rezervasyon gibi, yarın gidip alacam inşallah, tabi benim yapı kredi telecardı kabul edermi blizz onu bilmiyorum, bilen varsa bi cevap atıversin edit: istte oturuyorum, bahsettiğim d&r profilodakidir.[signature][hline]From The Dephts I've Come [Bu mesaj Quel-Thul tarafından 14 Şubat 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 büyük ihtimalla kabul eder bu kadar kişi kayır oldu master , visa falan olduğuna göre etmesi lazım uste sorun oldu diye biliyorum sadece[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bu oyunun iadesi yok. İnternet bağlantısı gerekli. Ve ilk ay İNTERNET bedava dedi adam haue. Telecard nedir abi eski kredi kartları dimi o yapıkredi nin? Kredi kartı ise alır tabii ki.[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Off kokusu bile bir ayrı be.. miss misss.. Kutu çok güzel yaa. önünde çıtçıtlı bir eklenti var 4 sayfa halinde sağa sola açılıyo .. hoş yapmışlar. Migrosta 5 Ally 4 Horde kutusu kaldı ona göre. Adama dedim abi kaç tane getirdiniz diye? 10 dedi. iyi max 4 gün içinde biticek onlar ben yolluyorum şimdi size müşteri eve gidip dedim :)[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 14 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Telecard nedir abi eski kredi kartları dimi o yapıkredi nin? Kredi kartı ise alır tabii ki. kredi kartı deil benimkisi, para yatırıyosun bankadan karta, sonra onla alışveriş yapıyosun falan, sağ üstünde visa electron yazıyo, kabul edermi blizz bunu ?[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hehe valla benide özendirdim şimdi gidip alıcam sonra kalkamıycma pcnin basından ondan korkuyorum valla off offf 2 ay bekledik oyun eu dada çıksın diye çıktı daha 3 ay bekliycez yaz gelsin diye ahh ahh okul işi zor iş visa is etmesi lazım zannetmiyorum sorun olucagını [signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 14 Şubat 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Quel-Thul, 14 Şubat 2005 14:53 tarihinde demiş ki: said: Blizzard_IcedEye, 14 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Telecard nedir abi eski kredi kartları dimi o yapıkredi nin? Kredi kartı ise alır tabii ki. kredi kartı deil benimkisi, para yatırıyosun bankadan karta, sonra onla alışveriş yapıyosun falan, sağ üstünde visa electron yazıyo, kabul edermi blizz bunu ? ATM kart dediğin sanırım. ATM kartı kabul etmiyor bildiğim kadarıyla Acc. alım sırasında Blizzard. "There will be a number of payment methods available to European players wishing to subscribe to World of Warcraft. At the end of the one-month free subscription period, which is included with the retail version of the game, players will be able to continue playing using a variety of payment methods. Payment in euros and English pounds will be accepted and will include the following methods: * Major credit cards: Visa (including Electron), MasterCard, American Express. * Local cards: Carte Bleue (France), Switch, Solo and Delta (United Kingdom). * Electronic Direct Debit: ELV (Germany). " Gerçi burada Visa Electron kabul ediyoruz demişler.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid [Bu mesaj Seru tarafından 14 Şubat 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 He Visa Electron sa kabul ediyo. Visa Electron bence internet için en kullanışlı kart[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 paşam çok sağol ağzından bal aktı yine, sevgiler[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 şimdi bende key yok diye oynayamıcam veya param olsa da alabilecek kardım olsa da oynayamıcam ?!? ühüh... plz help ![signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 seni buraya alalım darth[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 oharey hemen ucuyorum dnr a.. dün aradım hafta içi çarş. gibi fln gelir demişlerdi alçaklar ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
in_the_end Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evvvvvvvvvvettttttttttttttttt bende aldım şimdi yüklüyorum çok mutluyum işallah çok lag olmaz yarın sabaha kadar kalkmıyacam başından çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Way Antalyalı dolmuş burası MSN'niniz varsa ekleyin beni muhabbet olur [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sabahtan dolastım tum D&R lari 2-3 gun sonra gelecek dediler arkadasa havale yaptım istanbul a ondan sonra satısa koy sen [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Şubat 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
story_off Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yok yok yok ordan geliyorum hepsi dolasdim kalmamis...(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Abi ben öğlen 1 de gittim 10 tane getirmişler. birini ben aldım . 9 tane vardı adama da dedim max 4 gün içinde biticek diye demekki bitmiş direk vay vay. Neyse ben tembihledim bi parti daha getiricem dedi max çrş alırsın.[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende eve dönerken lara g-mall d&rden aldım, son iki kutu kalmıştı ama ikiside orc kapaklıydı...ne yapalım kaderimize küstük aldık.yani son bi kutu kaldı orada (belki onuda satmışlardır bile) orc kapaklı.ama tezgahtar kız süperdi ya içeri girdim: -pardon ben bi pc oyununa bakıyordum bugün ge... -wow dimi? -ee evet? -buyrun onlar normal pc oyun reyonunda değil şu ilk sırada arkadaş yardımcı olsun size hehe baya sormuşuz adamlara wowu herhaldeki daha w demeden anladı kız ne istediğimi :D[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli [Bu mesaj PUMA tarafından 14 Şubat 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 saat 21.00 son 2 taneden bırınıde ben aldım gelıyorum hoytttttt antalyalılar bulusalım nasıl edecez[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 5 mmmmm migrosta bır adet kaldı kasıyer kıza ayırttırdım arkadas alacak sımdı gelecvek dedım alacak olan gıtsın hemen ama kapanmısmıdırkı :([signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Antalya Joy store lara(ışıklar ve Laura'nın içindeki) hiç gelmedi, ikisinede gidip sordum. Gima D&R'a 4 tane gelmiş ve bitmiş (Bu arada ilginç arkadaş 9'da almış ben 9'dan az önce sordum kalmadı dedi hmmm). Fakat adam tekrar sipariş verdik fakat teminde sorun var 8-10 gün sonra yeni parti gelecek dedi. Ayırtmadıysanız bu yağmurda boşuna kasmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bugün akşam ışıklar Joystore a geliyor arkadaşlar. D&R da bitti ise 3 gün sonra gelicek. Aral da bitti ise 2. parti şubat sonu. geçmiş ola.[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar