Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IZMIR'de Draft!!!


eyimen

Öne çıkan mesajlar

Murat ta uyar dediyse tamamdir. Min. 8 kisi olmasi gerekiyor. Gelecekler Cumartesi gunu saat 14-15 gibi Logos Cafe'ye gelsin, o zaman konusalim. Muhtemelen Pazar saat 12'de Konak'ta Umit Studyo onunde bulusulup boosterlar alinacak. Oradan da draftaaaaaa!!![signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar, katilan herkese tesekkurler. Draft 8 kisiyle gayet guzel oynandi. Yalnizca sonu biraz komik oldu; maclar sonu beraberlik(3 kisi ayni puan) oldugundan Cranial Extraction sahibini zar yoluyla buldu. (Sahsen ben 2 attim(20'lik zar), bana bakmayin.) Selim 16 atarak Cranial'in sahibi oldu, kutlariz. Nice draftlara..[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler gercektende guzel draftti 2 gunlugune izimire gelmistim ama tam zamaninda yetismism.


Neyse trade icin sagolun sayenizde yeni affinty destem icim nerdeyse tum kartlar toplandi mycosynt de geldi olay koptu zati neyse herkese tesk. sonra yine ugrarim ben orqalara optm..[signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum.
Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak.
Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 07 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
bi dahaki draftı sanctioen bile ederiz o zaman ;)


Valla edelim, super olur. Eglence bi yana rating'i de olsun draft'in, daha bi heyecan gelsin. Hadi hayirlisi.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 07 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
bi dahaki draftı sanctioen bile ederiz o zaman ;)


lafı atıp kaçmayın kardeşim : berkine de sordum sana da soriim levon kardeş ; ne lazım bizim yaptığımız turnuvaların rated olması için ? judge şart mı? biz sonuçları yollasak yeter mi?

bu arada ben bu başlığın daha ulvi bi amaca hizmet etmesi için izmirde SÜREKLİ draft yapılması fikrini ortaya atayım.. daha doğrusu atalım(murat ve ben) yani arkadaşlar şööle her ay 2-3 draft dönse, ortama güzel güzel kartlar açılsa biz de artk t2 deste yapabilsek... ne güzel olur di mi?[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nameless_One81, 15 Şubat 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Yep! Ben varım


nası yaa? neye varsın? gerçi suç sende diil... arkadaşlar bi organizasyon filan olduğunda "bu cumartesi" "haftaya pazar" filan gibin ifadeler kafa karıştırıyo.. bu bahsi geçen draft yapılalı baya oldu mesela(bildiğim kadarıyla).. kısacası tarih yazmayı öneriyorum... mesajın yazıldığı günden hesaplama zor oluyo :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim planım zaten her ay 2 draft yapılmasıdır. Bence olur da yani. Su an oyle bi potansiyel var gibi geliyor bana. 19'unda draft olayını da ayrıca konusuruz diyorum. Herkesi de 20'sindeki turnuvaya bekliyorum.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...