eyimen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Izmirliler, bugunlerde CoK drafti yapmayi planliyoruz, bu pazar olabilir mesela. Ilgilenen arkadaslar mesaj yazsin.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben ilgilenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben de saati uygun olursa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ehh cumartesi pazar izmircon da olacağım ondan sonra da dershaneyle tamemen dolu. Magic hayatım 1 sene bitkisel hayata girdi sanırım.[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Murat ta uyar dediyse tamamdir. Min. 8 kisi olmasi gerekiyor. Gelecekler Cumartesi gunu saat 14-15 gibi Logos Cafe'ye gelsin, o zaman konusalim. Muhtemelen Pazar saat 12'de Konak'ta Umit Studyo onunde bulusulup boosterlar alinacak. Oradan da draftaaaaaa!!![signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İzmirde draft super hakkatende, umarım gercekleşir ve devamıda gelir, hatta Ankara ve Bursada kıskanır bizde bizde derler :)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tabiki devam edecek bu forum izmirde magiciğin canlanması na sebep oldu iyiki bulmuşum:) bu arada 12 ümit bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya ben 12 ye yetişemiyebilirim... 1-1.30 sizin için geç mi??[signature][hline]"Nothing can stop the power of life-- not even death." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 suan online izmirden olan kimse varmı bilmiyorum ama eyimen suan msn de away ama ben yarın ki bulusmaya gitcek iletirim bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Wrathchild, 04 Şubat 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ya ben 12 ye yetişemiyebilirim... 1-1.30 sizin için geç mi?? 1'e de aliriz abicim. Sen cmts gel Logos'a orada konusacaz tam olarak.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 tmmdır 8. kişiyi de bulduk yarın 12 de ümit stüdyonun önünde buluşuoz..[signature][hline]"Nothing can stop the power of life-- not even death." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaslar, katilan herkese tesekkurler. Draft 8 kisiyle gayet guzel oynandi. Yalnizca sonu biraz komik oldu; maclar sonu beraberlik(3 kisi ayni puan) oldugundan Cranial Extraction sahibini zar yoluyla buldu. (Sahsen ben 2 attim(20'lik zar), bana bakmayin.) Selim 16 atarak Cranial'in sahibi oldu, kutlariz. Nice draftlara..[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Beyler gercektende guzel draftti 2 gunlugune izimire gelmistim ama tam zamaninda yetismism. Neyse trade icin sagolun sayenizde yeni affinty destem icim nerdeyse tum kartlar toplandi mycosynt de geldi olay koptu zati neyse herkese tesk. sonra yine ugrarim ben orqalara optm..[signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bi dahaki draftı sanctioen bile ederiz o zaman ;)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 su an istanbuldayım ama en yakın zamanda gelecem.. :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Levent, 07 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: bi dahaki draftı sanctioen bile ederiz o zaman ;) Valla edelim, super olur. Eglence bi yana rating'i de olsun draft'in, daha bi heyecan gelsin. Hadi hayirlisi.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Levent, 07 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: bi dahaki draftı sanctioen bile ederiz o zaman ;) lafı atıp kaçmayın kardeşim : berkine de sordum sana da soriim levon kardeş ; ne lazım bizim yaptığımız turnuvaların rated olması için ? judge şart mı? biz sonuçları yollasak yeter mi? bu arada ben bu başlığın daha ulvi bi amaca hizmet etmesi için izmirde SÜREKLİ draft yapılması fikrini ortaya atayım.. daha doğrusu atalım(murat ve ben) yani arkadaşlar şööle her ay 2-3 draft dönse, ortama güzel güzel kartlar açılsa biz de artk t2 deste yapabilsek... ne güzel olur di mi?[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 gönülden destekliyorum ama istanbuldaki arkadaşlar acaba drafti nasıl ucuza getiriyorlar onuda öğrenmek isterim biz burda hayatta drafte booster ödülü veremeyiz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yep! Ben varım ( Son anda bi terslik çıkmazsa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Nameless_One81, 15 Şubat 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Yep! Ben varım nası yaa? neye varsın? gerçi suç sende diil... arkadaşlar bi organizasyon filan olduğunda "bu cumartesi" "haftaya pazar" filan gibin ifadeler kafa karıştırıyo.. bu bahsi geçen draft yapılalı baya oldu mesela(bildiğim kadarıyla).. kısacası tarih yazmayı öneriyorum... mesajın yazıldığı günden hesaplama zor oluyo :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Valla benim planım zaten her ay 2 draft yapılmasıdır. Bence olur da yani. Su an oyle bi potansiyel var gibi geliyor bana. 19'unda draft olayını da ayrıca konusuruz diyorum. Herkesi de 20'sindeki turnuvaya bekliyorum.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar