Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sepultura Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi keşke gelse ama gelmiyor işte.Sene başında dedikodulardan resmen başım döndü,artık tamam takip etmeyecem dedim.Bi baktım sonra hepsi birer birer patladı.
Mesaj tarihi:
tek konserler genelde dedikodu oluyor ama iki tane kapı gibi festivalimiz var (rtn & rsf) afişe basıland dedikodu olmaz.. :)(dark tranquillity deki gibi bir dolandırıcılık durumu olmazsa)[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.-
H.B.E
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Süper ya ilk geldiklerinde gidememiştim,şole bi gidelim de ter dökelim Yeni Melekte...
*!Şimdiden ısınmaya başlar*[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
gitmicem diodum geçen bizim evin bulunduğu caddede yürürken posterini gördüm
o havaya kalkan el resmi vardı, içim cız etti
sonra bi de 20 YTL yazısını görünce OMG nidaları arasında kafamda şimşekler çakmaya başladı, içimden bi ses git olm deli misin diodu
eve döndüğümde önce bi kaiowas sonra territory arise beneath the remains diye damardan girip beyinden çıkıp bu konsere ölmüş bile olsam dirilip de gitmeye karar verdim.
roorbackli de olsa, sepultura sepulturadır.
:rock:
bloodshed starts, who'll be alive?[signature][hline]Where is your savior now?
Mesaj tarihi:
Bakalım cuma'ya kadar sınav takvimini verirler..
o gün sınavım olmaz ise %100 orada bulunuyorum..
çok güzel olacak bence..
false in truth da çıkacakmış..
bu arada ilk mesajdaki linkte nation albümü yazmıyor dikkatimi çekti..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 05 Şubat 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kaçmazz. kesin gidicem de, yeni melek nası bi yer? işallah güzeldir.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
Yenimelek hmm..Çok fazla genis deil cok kucuk de degil.Ortanin biraz alti..Iki tane konsere gittim orda,ikisinde de havasizlik sorunuyla karsilasmadim..Idare eder senin anliyacagin =]Biralar pahaliydi biraz..[signature][hline]Nothing but the music.
Mesaj tarihi:
ah ulan bee istanbulda olmak wardi. gidiceklere benden öneri şimdiden fizik kondisyon olarak konsere hazırlanmaya başlayın. False in truth dan sonra hazırlıksız giderseniz yere çöküp o şekil izlemeye devam edersiniz ben size söyliyim şimdiden. kemik sesi gelicek pogodan off offf :([signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
  • Yeni Oluştur...