requem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Abi keşke gelse ama gelmiyor işte.Sene başında dedikodulardan resmen başım döndü,artık tamam takip etmeyecem dedim.Bi baktım sonra hepsi birer birer patladı.
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tek konserler genelde dedikodu oluyor ama iki tane kapı gibi festivalimiz var (rtn & rsf) afişe basıland dedikodu olmaz.. :)(dark tranquillity deki gibi bir dolandırıcılık durumu olmazsa)[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
requem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ya abi heralde duymadın, bu haberi vermek istamezdim şimdi ama, organizatör açılama yaptı: rtn bu sene olmayacak!
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet biliyorum o olayı bir de şöyle düşün 2 sene sonra aşmış bi rtn görücez[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
requem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Büyük laf söylemek istemiyorum ama bu ülkede aşmış bir RTN olsun organizatörlere domalıcam, kim var kim yoksa vericem birer posta:)
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ahah irenç bi adamsın sen emir ya[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
requem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ehahah abi RTN bi Slayer-Megadeth kombinasyonu yapsın; sen o zaman gör iirençliği:)
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 rock station getirecek slayerı kadroda rage var ve headliner belli diil ne olabilirki judas priestmi hehe
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaş sınırı yoktur değil mi.. gitmeyi düşünüyorum da...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bendemi gitsem.. Kafa kol bacak ne varsa kırmak istiorm. bide bagırmakkk..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Süper ya ilk geldiklerinde gidememiştim,şole bi gidelim de ter dökelim Yeni Melekte... *!Şimdiden ısınmaya başlar*[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Demise Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aynen ordaymm....Pogo özledm walla..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yeni melek cok kücük ya orda yine boguscaz poff..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gitmicem diodum geçen bizim evin bulunduğu caddede yürürken posterini gördüm o havaya kalkan el resmi vardı, içim cız etti sonra bi de 20 YTL yazısını görünce OMG nidaları arasında kafamda şimşekler çakmaya başladı, içimden bi ses git olm deli misin diodu eve döndüğümde önce bi kaiowas sonra territory arise beneath the remains diye damardan girip beyinden çıkıp bu konsere ölmüş bile olsam dirilip de gitmeye karar verdim. roorbackli de olsa, sepultura sepulturadır. :rock: bloodshed starts, who'll be alive?[signature][hline]Where is your savior now?
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ehuehue arcane akillanmis :P[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 valla biletler 22,5.. biletix linki konser sticky sinde.. edik:hadi kıyağım olsun.. http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=FBRA3[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 03 Şubat 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 pah ben alana kadar 30 olur o neyse bi territory, dusted bi de against çalarlar ödeşiriz :D *!bangs*[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
golgotha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gidicem görücem azıcam tabii ne kadar azılabilirse[signature][hline]oturmaya mı geldik
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bakalım cuma'ya kadar sınav takvimini verirler.. o gün sınavım olmaz ise %100 orada bulunuyorum.. çok güzel olacak bence.. false in truth da çıkacakmış.. bu arada ilk mesajdaki linkte nation albümü yazmıyor dikkatimi çekti..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 05 Şubat 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kaçmazz. kesin gidicem de, yeni melek nası bi yer? işallah güzeldir.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yenimelek hmm..Çok fazla genis deil cok kucuk de degil.Ortanin biraz alti..Iki tane konsere gittim orda,ikisinde de havasizlik sorunuyla karsilasmadim..Idare eder senin anliyacagin =]Biralar pahaliydi biraz..[signature][hline]Nothing but the music.
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ah ulan bee istanbulda olmak wardi. gidiceklere benden öneri şimdiden fizik kondisyon olarak konsere hazırlanmaya başlayın. False in truth dan sonra hazırlıksız giderseniz yere çöküp o şekil izlemeye devam edersiniz ben size söyliyim şimdiden. kemik sesi gelicek pogodan off offf :([signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 biralar pahalı olsa ne olur? konser taksimde. hoh hoh :) bi önceki teee maslaktaydı da tek bi bakkal nası götürmüştü parayı of aman aman :) girmeden içilir zaten ne içilecekse.
Öne çıkan mesajlar