raider Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Forumlara bakındım ama bulamadım. Eu servelarının istatistiklerini Öğrenebileceğim bir yer varmı?[signature][hline]Hırrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tıkınız[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ben bu siteyi sadece US server istatistikleri veriyor diye biliyordum. Öyle değil mi?[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 b.legion serverını seçince lvl60lar var gözüküyor US bu verilen link. veye ben yanlış yere baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hmm, şöyle. aslında sadece US için değil. mesela eu beta sırasında tüm betaları görebiliyordunuz. ama us ve eu sunucularının isimleri aynı konulduğu için karışıklık olmuş ve geçici olarak eu sunucularını çıkartmışlar. en kısa sürede düzeltip koyacaklarmış. şu an EU sunucuları yok yani yukarda verdiğim sitede. karışıklık için özür.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: My worst fears have been realized in that Blizzard has decided to name some EURO servers the same as US servers. This is bad news for data submissions. I will hopefully have a fix soon, but in the meantime, please do not submit any EURO data!!! [signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 A to H Ratio: 1 : 1.2 şahane olmuş horde keserik bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 @Yenerk85: malesef US sunucusu içinmiş o[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 saolunuz[signature][hline]Hırrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar