baader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Merhaba ben wow'a dün başladım ancak anlamadığım birkaç nokta var. 1) İstediğimiz kadar weapon skill öğreneblir miyiz, yoksa bir sınırlama söz konusu mu? 2)Ben troll hunter karakter yarattım ama throwing weapon kullanmak istiyorum, eğer throwing weapon kullanırsam mesela hunter'ın arcane shot gibi özellikler throwing weaponlar'da geçerli olacak mı? ya da tüfek falan kullanmak istersem mesela? 3)Son olarak throwing weaponlara özel skiller varsa, bunları nasıl öğrenebilirim? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 1-class ının öğrenebildiklerinin tamamını ogrenebılırsın. ama mesela mage 2h axe kullanamaz. 2-ilk soruyu tam bılmıyorum fakat tüfek ve bow kullanabılıryor hunter lar.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 1) İstediğin kadar öğrenebilirsin, sınır yok. 2) Hiç denemedim, deneyenin olduğunu da sanmıyorum ama sadece gun ve bow için geçerli olması lazım. Ayrıca throwing weapon kullanmanın hiç bir avantajı yok bir hunter için. Gun ve bow kadar dmg veremezsin, magical bulamazsın. Neyse unut sen throwing olayını en iyisi. Troll'ün +5 skill bonusu için istiyorsun anladığım kadarıyla, pek bir şey ifade etmiyor merak etme. 3) ^[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Aydınlattığınız için teşekkür ederim. Peki horde bir hunter olmak istesem hangi ırkı seçmem daha mantıklı olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bana kalırsa hangi ırkı seviyorsan onu seç. ama yok ırkın önemi yok en güçlüsü olsun diyorsan, troll'ü ele bence. regeneration hariç bir özelliği pek işinize yaramıyor, o da farkına bile varmayacağınız bir boyutta çalışıyor. orc'un +5 balta skill'i bir ölçü işinize yarayabilir ama pet dmg'ını arttırması hiç fena değil. tauren ise war stomp ile bomba. war stomp'un stun etkisi epey uzun pvp'ye göre (3 ya da 4 saniye tam hatırlamıyorum). hunter pvp'sinin ilk kuralı düşmanı uzak tutmak olduğu için pvp için mükemmel bir özellik. ben olsam yine de en hoşuma gideni seçerdim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar