Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

weapon skilller ile ilgili birkaç soru

baader

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ben wow'a dün başladım ancak anlamadığım birkaç nokta var.
1) İstediğimiz kadar weapon skill öğreneblir miyiz, yoksa bir sınırlama söz konusu mu?
2)Ben troll hunter karakter yarattım ama throwing weapon kullanmak istiyorum, eğer throwing weapon kullanırsam mesela hunter'ın arcane shot gibi özellikler throwing weaponlar'da geçerli olacak mı? ya da tüfek falan kullanmak istersem mesela?
3)Son olarak throwing weaponlara özel skiller varsa, bunları nasıl öğrenebilirim?
teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

1) İstediğin kadar öğrenebilirsin, sınır yok.

2) Hiç denemedim, deneyenin olduğunu da sanmıyorum ama sadece gun ve bow için geçerli olması lazım. Ayrıca throwing weapon kullanmanın hiç bir avantajı yok bir hunter için. Gun ve bow kadar dmg veremezsin, magical bulamazsın. Neyse unut sen throwing olayını en iyisi. Troll'ün +5 skill bonusu için istiyorsun anladığım kadarıyla, pek bir şey ifade etmiyor merak etme.

3) ^[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa hangi ırkı seviyorsan onu seç. ama yok ırkın önemi yok en güçlüsü olsun diyorsan, troll'ü ele bence. regeneration hariç bir özelliği pek işinize yaramıyor, o da farkına bile varmayacağınız bir boyutta çalışıyor.

orc'un +5 balta skill'i bir ölçü işinize yarayabilir ama pet dmg'ını arttırması hiç fena değil.

tauren ise war stomp ile bomba. war stomp'un stun etkisi epey uzun pvp'ye göre (3 ya da 4 saniye tam hatırlamıyorum). hunter pvp'sinin ilk kuralı düşmanı uzak tutmak olduğu için pvp için mükemmel bir özellik.

ben olsam yine de en hoşuma gideni seçerdim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...