SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abi bu silahlar nden düşüyor:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 iyi orc olalım da nasıl kayıt olcaz buna ben onu merak ediyom hepsi japonca yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 downloadın yanındaki[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bana dün gece stiletto +8 / 49 attacklı dagger çıktı:) hayatımda ilk kez ışıldayan silah aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Beyler 1. server en iyisi.Adı uzun olan.Orada hem cok kısı var.Her turlu esyayı ucuz bulma ımkanı var.Ben ilk serverda orc assasin lvl 21 im.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben girdigimden beri 1 kere bile lag gırmedı.Ucuyorum.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 server 3 deymiş millet.Bende gectim server 3 orc warior.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHH ÇATAAAAAAAAAAALLLLLLLL.BAKIN ADAMIN ELINDE ÇATAL VAR. RESİM = Göremeyenler=http://server2.uploadit.org/files/sphere1-c.JPG bazılarınız görmüş olabılır ama ben ilk defa goruyorum.[Bu mesaj Sphere tarafından 13 Şubat 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ermac Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar bu japon serverlarında KO ya başladım . Daha önce bi 6-7 ay önce bi ara bakmıştım KO ya yardımcı olabileceklerin yardımlarını müteşekkir olacağım zira henüz çok yeniyim. Adı en kısa olan sunucuda orc seçtim . İsmim "Tuarek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selman_yaq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tabı ama oynadıgımız dan bi$i anlamacaz ki ! yazılar ^+'^'!+^" bole :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaillenFace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 arkadaşlar oyunda olan var mı şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende geliyorum son patchler epey kastım indirmek için uskoya gelicem nick BuyucuCeycey olacak[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar