Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 varmı ofisine evine bu tarz birşey bulabilmiş olan ? https://www.youtube.com/watch?v=GON1DNjr9mA videodaki tarz birşey arıyorum, yerden yüksekligi ayarlabilir olsa bana yetiyor bu videodaki daha kapsamlı sagdan soldan ekleme olayları var. tr de bizde var diyenlerin siteleride eski yarım yamalak, arıyorum telefonlarda kapalı numara düşmüyor bile alibabada varda 1k $ kargo çakılı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ikeadan hoşuna giden bi masa + ayarlanabilir ayak işini görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ben eski ofiste sedus marka olanından 2 seneye yakın kullandım. Sözde vücut ergonomisi için her 2 saatte bir ayakta çalışma geyiği vardı. Bacak bacak üstüne atma mesafemden 5 cm yukarıya ayarlayıp sabitledikten sonra bir daha hiç bir özelliğini kullanmadım. Arada geçerken arkadaşlar şaka yapıp düğmesine basıp indiriyodu falan.. eve alınan az kullanılan koşu bandı/bisikletler kategorisinde benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar