Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eh rastlantının böylesi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternette bir garip aşk hikayesi...
Ürdün'de internet aracılığıyla tanışıp birbirini seven çiftin sanal aşkı, ilk buluşmanın ardından, karı-koca olduklarını anlamalarıyla son buldu.
Petra haber ajansı, Bekir Melhim ve eşinin fikir ayrılığı nedeniyle aylardır ayrı olduklarını, ancak sıkıntı ve şansın çifti internetteki bir sohbet ortamında yeniden buluşturduğunu duyurdu.
İnternette kendini bekar, kültürlü, dindar ve okumayı seven biri olarak tanıtan, Adnan takma adını kullanan Bekir, Cemile takma adıyla sohbet ettiği eşi Sana'ya aşık oldu.
Giderek büyüyen sanal aşkın ardından çift, evlilik planları yapmaya başladı. Ancak evlenmeden önce yüz yüze görüşmek gerekiyordu ve çift buluşmaya karar verdi.
Çift, daha ilk buluşmasında büyük sürprizle karşılaştı.
Bekir, Sana'yı gördüğünde 3 kez ''boş ol'' diye bağırırken, Sana bayılmadan önce ''Sen sadece bir yalancısın'' diyebildi.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Mesaj tarihi:
yatıyorum o yüzden arayamıyorum

ama kıllık yapıcam
AÇILMIŞTII!

ehhea açılmadıysa da şimdiden özür diliyorum ama öle hatırlıyorum bonecrusher halleder[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
heauea harbi gece gece tam kıllık:) BEnce doğru değildir böyle bir şey... hiç mi kıllanma olmaz. Hiç bi ofsayt olmaz. Hiçmi telefodnan konuşmazlar ve daha bir sürü şey... Abartı var bu işin içinde. YYa bunlar 3 gün konuşup 4. evlenmeye karar verip 5. buluşan tiplerden. Yada Bunlar harbi mal.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
valla aramya inanmam.Arattım iran sanal die çıkmadı.Ya hem nolcak nedir bu arama belası?Alla alla dellendirmeyin adamı.İstemiosan okumassın post kasmak istiosan baska forumlar var ha yok ikiside diil haklıysan bile topic kitlenir.Şikayet düğmesine tıklarsın "Bu arkadaş kaçak topik açmış kırbaçlayın "die..[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:

bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Mesaj tarihi:
şans işte olmucak diye birşey yok.bunlar ayrıymış fazla birşey olmamış bence.düşünsenize kız arkadaşınız var böyle bir olay oluyor aranızda gayet iyi ama doyumsuzluk var bir gün buluşuyorsunuz netteki kızla ve o kız sizin sevgiliniz çıkıyorrrrrrr.direkt kız arkadaşımı öldürürdüm sonrada teslim olurdum :)[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
niye kız arkadaşın seni öldürmüyorda sen kız arkdaşını öldürüyorsun sonuçta sende aynı haltı yapıyorsun :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
said:
magecy, 15 Şubat 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
niye kız arkadaşın seni öldürmüyorda sen kız arkdaşını öldürüyorsun sonuçta sende aynı haltı yapıyorsun :D

çünkü seeeen kaslısııııııııııııııııııın.. =)[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
eet sefgilisiyle buluşmaya tüfekle gelio =)...ruj olmasın o[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
rujun kapagını açınca viper gibi değişiyor tüfek oluyor :D

edit:

konu başlığındada yazıyor zaten rastlantının böylesi :D

[signature][hline]Image is everything, so play with it.

[Bu mesaj magecy tarafından 15 Şubat 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...