Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stealth ve Backstab

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insan npclere arkadan yaklasiyorum stealth olup,ama gorunur olur olmaz arkalarini donup vuruyorlar ve backstab yapma sansim hic olmuyor.Nereyi atliyorum?[signature][hline]www.gitarci.com
Mesaj tarihi:
Arkalarına gidip mi görünmez oluyorsun? Yapacağın şu; 7 8 metre aran varken stealth olacaksın, daha sonra olabildiğince yüzünün, seni görmemesini sağlayarak arka tarafına geçeceksin. Ve yürüyerek backstab yapabilirsin.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
Neden backstab yapıyorsun ki?Stealth dayken yapabileceğin abilityleri yap garrote ve ambush gibi.Backstabı zaten stealth olmasan da yaparsın.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Mesaj tarihi:
levelim cok az henuz o abilityleri alamadim..Ben sunu solemedim sanirim siz biliyosunuzdur diye, stealth durumdayken hic bir combat iconu cikmiyor.Gorunur olduktan sonra kullanabiliyorum abilitleri..[signature][hline]www.gitarci.com
Mesaj tarihi:
Stealth durumdayken çıkan bara da abilitylerini koyabilirsin spell bookdan sürükleyip aynı şekilde.Ayrı bir bar o yani.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

• Yeni Oluştur...