Olath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 insan npclere arkadan yaklasiyorum stealth olup,ama gorunur olur olmaz arkalarini donup vuruyorlar ve backstab yapma sansim hic olmuyor.Nereyi atliyorum?[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 İyide niye görünür oluyorsunki... Görünmezken vur.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Arkalarına gidip mi görünmez oluyorsun? Yapacağın şu; 7 8 metre aran varken stealth olacaksın, daha sonra olabildiğince yüzünün, seni görmemesini sağlayarak arka tarafına geçeceksin. Ve yürüyerek backstab yapabilirsin.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Neden backstab yapıyorsun ki?Stealth dayken yapabileceğin abilityleri yap garrote ve ambush gibi.Backstabı zaten stealth olmasan da yaparsın.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 levelim cok az henuz o abilityleri alamadim..Ben sunu solemedim sanirim siz biliyosunuzdur diye, stealth durumdayken hic bir combat iconu cikmiyor.Gorunur olduktan sonra kullanabiliyorum abilitleri..[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Stealth durumdayken çıkan bara da abilitylerini koyabilirsin spell bookdan sürükleyip aynı şekilde.Ayrı bir bar o yani.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Görünmez ol ve o yeni gelen "bar" a kullanmak istediğin özellikleri yerleştir.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 :D tamam anladim tessekkuler.Biliyodum bole basit biseyi kacirdimi :)[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar