coyoteugly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 new yorklu 4 kadının iliskileri uzerine yapılmıs harika bir diziydi. simdi kitabı yayımlanmak uzere takip edenler bolumler hakkında goruslerinizi almak isterim dogrusu bi de bu diziyi neden erkekler sevmez merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 konusu sacma sapan bir diziydi, konuyla alakali olanlar izlemiyordu fakat hatunlarin atraksiyonlariyla ilgili olanlar cok da guzel izliyorlardi. hatta izleyenlerin cogu erkektir.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: thanatos, 14 Şubat 2005 17:21 tarihinde demiş ki: konusu sacma sapan bir diziydi, konuyla alakali olanlar izlemiyordu fakat hatunlarin atraksiyonlariyla ilgili olanlar cok da guzel izliyorlardi. hatta izleyenlerin cogu erkektir. hehe :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 dizide sex adına çok şey var ama city hakkında fazla bişey göremedim zaten hiç sevmiyordum o diziyi bitmeside iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sanırım diziyi tek "4 tane motorun mükemmel erkeklerini bulma çabaları ama bu sırada tüm new york u ellerinden geçirmeleri" olarak gören ben değilim[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 aynen azmo bekliyoruss :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 desperate basar ona be =)..Gerçi o dizideki yaşlı kadının oral sex hakkında söledikler hala aklımda.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar