Olath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Oyun acmayi denedigimde direc x 9.0c nin yuklu oldugundan emin olun diyor.Ama zaten yuklu 9.0c. neden kaynaklanabilir bilen yada bu sorunu yasiyan varsa ve yardim ederse cok sevinirim.[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ekran kartı Direct3D desteklemiyorsa da, öyle bir hata verebilir.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ekran karti Ati radeon 9600 pro.. ne yapmam gerekli yani?[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 başlat/çalıştır/dxdiag yaz directXin sürümünü kontrol et sürüm 9c ise ekran kartı sürücüsünü güncelleştir[signature][hline]Wolfsore Orc Shaman Of Hordish Manner Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Sagol yevaud 9,0b mis surumu..Nasil olur anlamiyorum ya neyse.Tekrar sagol[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 9.0c yi cektim ve kurdum.ama hala surum 9.0b olarak gozukuyor, yeni driverida cektim nedir bu ya[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Reset attın mı?[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evt..[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bilgisayar bana saka yapiyor galiba birazdan ekranda SAKAAA diye bi yazi cikicak bekliyorum heycanla sinir yok kirmak yok git kediyi sev.[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 oyun,key,account hersey tamam ama oynuyamiyorum. birdir birrr uzun essek saklambac yakalamacaaa kirmizi mor yesil ve don :( :( :([signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aynı sorun donanım bolumunde de birisine olmuştu bi bakmanı tavsiye ederim.sanırım sen 9.0 b yi hiç kurmadın direk sp2 ile geldi dimi?[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hatta al link[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sp2 ile 9c geliyo ben dün gece XP kurdum baktım versiyon 9c[signature][hline]Wolfsore Orc Shaman Of Hordish Manner Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar