karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Burda Unuttuğum ve ya "Şu olmaz abi saçmalık hemen bozulur bundan al hem daha ucuz" diyebilceğiniz bir şey varsa yazın... Çok Teşekkürler alcam sonunda bilgisayarı HIARGH! Anakartl olarak GIGA. 8SQ800 400DDR 8XAGP2.0USB6XSOUND 93 USD İşlemci P4 INTEL BOX 2.4 GHz 478 PIN 533MHz 512 CACHE 175 USD RAM: 2 tane 512 MB KINGSTON 333 MHz 134 USD (tanesi 67 USD) Harddisk 80.GB 7200 RPM SEAGATE BARACUDA 82 USD Monitör 17 PHILIPS 107E 124 USD Kasa P4 AOPEN H600BB05 BEYAZ 57 USD Klavye Q TÜRKÇE WIN 98 SERİ 3 USD Floppy Disk 1.44 DRIVE ALPS 8 USD Ekran Kartı 128 MB ATI RAD.HIS EX. TVOUT DVI 9500PRO 241 USD Ses Kartı CREATIVE 128 BIT VIBRA BOX 4.1 DIGITAL 18 USD Mouse MOUSE A4 TECH 4D CABLE FREE PS2 IRW25 9 USD Hoparlörler SPK DIANA KA2500W 41 SUB.BEYAZ 35 USD CD / DVD Yazıcılar 52X24X52 LG OEM 48 USD ARA TOPLAM: 1027 USD KDV: 184.86 USD TOPLAM 1211.86 USD (unutmadan 1200 dolarım var ona göre :))[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icq: 77103821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 1-2 tane de sorum var Soru Bir: Klavyelerde SERİ ve ya USB falan yazıyodu en sonunda ne demektir Soru İki: LG CD-Writer almak öküzlük müdür? LG OEM ile LG BOX arasındaki fark nedir? Soru Üç: Ses Kartım iyi midir? Soru Dört: Eğer birşeyin sonunda PS2 Yazıyo sa bu playstation için mi demek? (o zaman mouse u değiştirmem gerek ehehe) Soru Beş: Hoparlörüm ile ses kartım uyar mı? Soru Altı: Bu sistem tamamen birbirine uyumlu mu? Soru Yedi: Daha iyi bir monitör alınabilinirmi yakın bir fiyata? Soru Sekiz: Seagate baracude ile Serial ata arasında ne fark var? Soru Dokuz: Ben niye bu kadar çok soru soruyorum?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icq: 77103821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Soru Bir: Klavyelerde SERİ ve ya USB falan yazıyodu en sonunda ne demektir USB girişi; şööle yatay bi giriş. Seri ise bildiğin normal girişlerden. (Daha nası anlatayım) Soru İki: LG CD-Writer almak öküzlük müdür? LG OEM ile LG BOX arasındaki fark nedir? Değildir. OEM açık olarak satılır, BOX kutusuyla satılır. Eskiden box'ların içine fazladan program falan sıkıştırırlardı, bi kârın olurdu. Artık hepsi aynı çıkıyo, OEM al derim... Ne de olsa daha ucuz. Soru Dört: Eğer birşeyin sonunda PS2 Yazıyo sa bu playstation için mi demek? (o zaman mouse u değiştirmem gerek ehehe) Hayır. O mouse girişi yuvarlak olan demek. Seri yamuk şeklindedir, PS2 yuvarlak. Soru Yedi: Daha iyi bir monitör alınabilinirmi yakın bir fiyata? Bende de o var, memnunum Soru Dokuz: Ben niye bu kadar çok soru soruyorum? Sormadan öğrenilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Kasa olarak Everest'in P4 kasalarını oneririm.Sogutma 5 fana kadar cıkıyor. Lg Writer bence bayaa iyi zaten yabancı donanım dergilerinde hep en yuksek puanı alıyor :)) 3.5 dk' da Mp3 cdsi yazdıgımı bilirim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 1. p4 alma AMD al. 2. ses kartı alma ankarttaki yeter. 3. Monitörü 17" flat al. 4. klavye mouse olayında klavye değil de mause a önem ver (intelli yani altında top olmayanlardan al ve kesinlikle kablolu mause al) 5. hoparlör olayında o kadar abarmana gerek yok orta karar bir şey al. 6. ekran akrtı olayında ise bulabilirsen ATI 9500 pro al (bulabilirsen)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Alacağın ayrı ses kartı 4.1(1 woofer etrafında 4 hoparlör) Anakartındaki ses kartı 5.1(1 woofer etrafında 5 hoparlör) Eğer anakarttaki ses kartını beğenmiosan vibra yerine SB live Value almak daha karlı. Ses kalitesi açısından. P4'e karışmam. Bende amd xp 2400+ var. Tek anlamadığım şey p4'e ddr ram alman ? Tabi anakartın DDR desteklio. Mecburen o anakartı alırsan ddr ram alıcan :D Intel & rd ram. AMD & DDR ram diye bilinir genelde hehehe. Diğer parçalar güzel. Harddisk'in 7200 rpm olması güzel. Belki çok az ses yapabilir harıl harıl çalışırken. Sadece cpu'yu soğuk tutmaya bak.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 13 June 2003 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 tamam ses kartını atın ordan... ama benim kafam karıştı birincisi AMD almıycam ondan vazgeçin... DDR ile RD ram arasında ne fark olduğunu bilmiyorum ama DDR ile Intel alırsam noolur ki? Sorun mu çıkar yani? Bi de acaba +dan Fan almam gerekiyo mu... Everest kasaların fiyatına baktım benimkinin yarısı fark olur mu acep?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icq: 77103821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Karpuz niye cekiniyorsun amd den daha az performans için kazık yeme bence p4 alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 usb klaveye ile seri klavye arasindaki tek fark baglandiklari port disinda ps2 usb nin yari tazeleme oranina sahiptir yani pratikde optik mouse u siz sallayinca kaymalar olur ama bu hiz arttikca daha duzgun bir deger ortaya cikar oem demek kutulu urunler postalanirken ayrica, postalama vergi gumrukden kisinti yapmak icin kutusundan cikarilir, sadece kitapcik ile urun postalanir, icinden bos cd-r cikmaz, ama urun tamamen ayni kalite, ayni fabrika cikisidir. ses karti sound blaster audigy, eger amd alirsan nforce2 anakartlardaki SADECE MCP-T olan audio processing unit ler iyidir, digerleri cpu yer ps2 mouse portudur, yuvarlak hani :) hoparlor ile ses kartini en eski yontem olan ufak jack ile baglarsan tabiki uyar, ama biraz daha para verip sound blaster garantili bir set alip amd anakart alirsan optik cikistan baglayip inanilmaz ses kalitesi elde edersin seagete baracuda marka/model, serial ata standart, yani paralel ata lar 33/66/100/133 mb/sn iken, su an ilk cikmis olan serial ata da primary secondary yoktur ayni kanal huzerinde ve hiz 150mb/sn idir, sata hdd ler 8mb onbellekle gelir ddr ram eger ddr3200 alirsan 6.4gb/sn lik bant genisligi ile 800mhz lik p4 lere bile rahat rahat ayak uydurur, rdram hala gereksiz para tuzagidir son kullanici icin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar