Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul][Kadıköy][Bar] Teacher's English Pub

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar Selamon'dan Kadıköy serisi devam ediyor. Bu seferki mekanımızın adı konu başlığında da gördüğünüz gibi. Teacher's English Pub.

Küçücük ama sıcak bir mekan, oturma grupları yüksek masalar ve sandelyelerden oluşyor. Müzik rock&metal. Arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz(önemli nokta bu, sohbet etmek için bağırmak zorunda kalmayı sevmiyorum), güzel müzik dinleyip zevk alabilceğiniz bir yer. Şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

A evet yer ve fiyatlardan bahsetmeyi unutmuşum. Mekanımız Rexx Sineması'nın karşısında. (Kadife Sokak a.k.a Barlar Sokağı)

Fiyatlar ise gayet makul, 70cl bira 5milyon.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyu açtığınız iyi olmuş. Bir ara arkadaş bahsetmişti, gitmek kısmet olmadı sonra da unuttum (balık hafızalı olmak zor iş :) ) . Rock pubdan iyice sıkıldım artık nereye gitmeli diye düşünüyordum bu konu çıktı karşıma. K.A.L.' lılarında olması iyi belki eski arkadaşlarla da karşılaşırız kimbilir. Bu akşam üşenmezsem olmadı hafta sonu bir test sürüşü yaparım.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköyü fazla sevmem onun icin fazla mekan da bilmem ama coguna en az 1-2 defa gitmi$ligim var.yeni sevgili dolayısıyla bayadır bi kadıköylü oldum sayılır ve teachers tek rahat gittigim yer.
ufak sevimli bi yer.
dj (yada eski dj,aralarında bi problem oldu i$ten ayrıldı sanırım) gayet güzel calıodu.
icerdekilerin cogu birbirini tanıyo.
bütün gece kalmak yerine bara gitmeden önce saat 11-12'ye kadar oturup adam gibi icebileceginiz bi mekan.tavsiye edilir.[signature][hline]g3nk

[Bu mesaj Bathory tarafından 03 Şubat 2005 06:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şafak? Biraz tarif etsene. Sürekli Kadıköy'de olmama rağmen tanıyamadım. Belki görmüşümdür de ismini bilmiyorumdur. Tarif edersen sevinirim. Meraklandım şimdi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

ehe tabureyi alıpda o kadar uzağa koyarsan olcağı budur sonra yanıma yaklaşınca paşa paşa muhabbetimizi etmedik mi? hem sen sus bakayım ankara dan bizim mekanlarımıza karışma :P (gerçi bu durumda benimde ankaraya karışmamam lazım en iyisi herkes heryere karışsın)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşamba 21:00' de gittim, kafayı uzattım ağzına kadar doluydu. Cuma 23:00 gibi gittim girişte bir masa buldum, arkadaş oturdu tuvalete girecektim. Baktım tuvalet taşmış insanlar paçalarını sıvayıp giriyor acilen terkettim. Ctesi 24:30' da gittim yine boş masa yok. Ayrıca öyle muhabbet edilebilecek bir yer gibi de değil. Bangır bangır müzik çalıyor. Pek kanım ısınmadı açıkçası.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

disco topumda var hani şu renkli renkli 80'lerde çok meşhur olan çakarda var. Bite hareketli ışık eksik motorlu olanları onlarıda aldım mı ohhh mis[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...