Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Evet arkadaşlar Selamon'dan Kadıköy serisi devam ediyor. Bu seferki mekanımızın adı konu başlığında da gördüğünüz gibi. Teacher's English Pub. Küçücük ama sıcak bir mekan, oturma grupları yüksek masalar ve sandelyelerden oluşyor. Müzik rock&metal. Arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz(önemli nokta bu, sohbet etmek için bağırmak zorunda kalmayı sevmiyorum), güzel müzik dinleyip zevk alabilceğiniz bir yer. Şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Fiyatlar nası, fiyatlardan haber ver sen?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 A evet yer ve fiyatlardan bahsetmeyi unutmuşum. Mekanımız Rexx Sineması'nın karşısında. (Kadife Sokak a.k.a Barlar Sokağı) Fiyatlar ise gayet makul, 70cl bira 5milyon.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Solda kalıyo sanırım Royal'e gelmeden... Mekan cidden güzel gidin bir görün (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu arada belirtmeliyim ki Teacher's Kadiköy anadolu sakinlerinin (mezunlar özellikle) ugrak mekanidir. Her cuma orda dolu bir masalari vardir:) Tavsiye edilen içecek sprite-votka:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sayin vampir selamon ya bi$i sorcam aklima gelmisken nbl quann vampires guildinde bulundunmu hiç?[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Pek güzeldir, sahibi Tolga da iyi adamdır :) Birilerini yakalayıp sessiz sinema oynatmaya çalışan birilerini görürseniz paticik deiyerek gelebilirsiniz :-D[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 @undomniel: Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu konuyu açtığınız iyi olmuş. Bir ara arkadaş bahsetmişti, gitmek kısmet olmadı sonra da unuttum (balık hafızalı olmak zor iş :) ) . Rock pubdan iyice sıkıldım artık nereye gitmeli diye düşünüyordum bu konu çıktı karşıma. K.A.L.' lılarında olması iyi belki eski arkadaşlarla da karşılaşırız kimbilir. Bu akşam üşenmezsem olmadı hafta sonu bir test sürüşü yaparım.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kadıköyü fazla sevmem onun icin fazla mekan da bilmem ama coguna en az 1-2 defa gitmi$ligim var.yeni sevgili dolayısıyla bayadır bi kadıköylü oldum sayılır ve teachers tek rahat gittigim yer. ufak sevimli bi yer. dj (yada eski dj,aralarında bi problem oldu i$ten ayrıldı sanırım) gayet güzel calıodu. icerdekilerin cogu birbirini tanıyo. bütün gece kalmak yerine bara gitmeden önce saat 11-12'ye kadar oturup adam gibi icebileceginiz bi mekan.tavsiye edilir.[signature][hline]g3nk [Bu mesaj Bathory tarafından 03 Şubat 2005 06:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevorax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Oooooooo orası cok manyak bı yerr gıtmenızı tavsıyee ederım.Gercı ben karsıda oturmadıgım halde cok gıderım orayaa.Fıyatlaıda gusel..gusel ıste fazla kurcalama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 şafak adlı (kadıköyde takılanlar bilir) şahsın takıldığı yer olduğu için kaçarım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Şafak? Biraz tarif etsene. Sürekli Kadıköy'de olmama rağmen tanıyamadım. Belki görmüşümdür de ismini bilmiyorumdur. Tarif edersen sevinirim. Meraklandım şimdi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 burada anlatmayayım :) özele gel[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sophie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yalancI ben senin sesini duyamadIm ogün abii hiç $aka bi yanada cidden güzel bi mekan bende çok svedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehe tabureyi alıpda o kadar uzağa koyarsan olcağı budur sonra yanıma yaklaşınca paşa paşa muhabbetimizi etmedik mi? hem sen sus bakayım ankara dan bizim mekanlarımıza karışma :P (gerçi bu durumda benimde ankaraya karışmamam lazım en iyisi herkes heryere karışsın)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çarşamba 21:00' de gittim, kafayı uzattım ağzına kadar doluydu. Cuma 23:00 gibi gittim girişte bir masa buldum, arkadaş oturdu tuvalete girecektim. Baktım tuvalet taşmış insanlar paçalarını sıvayıp giriyor acilen terkettim. Ctesi 24:30' da gittim yine boş masa yok. Ayrıca öyle muhabbet edilebilecek bir yer gibi de değil. Bangır bangır müzik çalıyor. Pek kanım ısınmadı açıkçası.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mekan genelde dolu ve dar oldu için dipdibe oluyorsun o yüzden muhabbet kolay oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gusel mekan tavsiye etmekteym[signature][hline]I Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 küçük vede dar[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O mekan öyle küçük olmasa o kadar keyifli bir mekan olmaz. Onun tadı tuzu küçüklüğünden, darlığından geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi dans pisti beklemiyosn heralde orda..[signature][hline]I Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 dans pistinin olmadığı yere gitmem ben ilk önce havaya sıçrayacan helikopter felan sonra bara geçecen kızlar yanına gelecek vs...[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evinde de warmı?[signature][hline]I Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 disco topumda var hani şu renkli renkli 80'lerde çok meşhur olan çakarda var. Bite hareketli ışık eksik motorlu olanları onlarıda aldım mı ohhh mis[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar