Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamyoncu Yazıları!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liselim Canısı (favori ;) )

Ehehe güzel ama yazılar...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
said:
abuzittin, 12 Eylül 2003 00:14 tarihinde demiş ki:
Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım
Yokuşta geçme beni bayırda düzerim seni
Tek rakibim THY

bunlar iyimiş:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Resimde görmüştüm bi kamyanun arkasında "Lütfen sürücü hatalarını yüzyüze görüşelim" yazıyordu.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of

[Bu mesaj flameeye tarafından 14 Şubat 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bunları bizim okuldaki tualetin duvarına yazıyolar :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
"Egitim şart"
"Baba mirası degil, allah cezası"
"Bakma güzelim, atla gezelim"
aslında bu kamyon yazısı diilde ilerde hani olurda talih bizede güler ferrari alırız fln arkasına yazarız[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
Ma$allah :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
said:
ConspiratoR, 12 Eylül 2003 00:32 tarihinde demiş ki:
Mazda naMAZDA:))

Ayrıca dolmuşta "Lütfen yavaş kapatınız" yerine "Sakın çıktığın kapıyı çarpma, bir daha geri dönmek isteyebilirsin!!"(Bunu ben görmedim biyerde okumuştum :)) )[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...

zuahzuahzuhauzhauhzuahz[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
Alırsın Ford, olursun lord..
İlk gördüğümde ağlamiştim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
2-3 sene once bir sey okumustum cok agir bir sozdu eheh ama unuttum . belki rastlarim diye butun topice baktim ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 12 Eylül 2003 01:29 tarihinde demiş ki:
hatalı sollama eve acı haber yollama :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

en kralı budur bence tartışmasız.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 14 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
Alırsın Ford, olursun lord..
İlk gördüğümde ağlamiştim :)

:D:D:D:D:D[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
  • Yeni Oluştur...