Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bi sitede gördümde paylaşayım dedim... Aşk bir otobüstür binmeli son durağa gelmeden inmesini bilmeli Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza Sollama beni sollarım seni Sev beni seveyim seni Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım Nazar etme nolur çalış seninde olur Dünya dikenli bir hayat sevendemi kabahat Yokuşta geçme beni bayırda düzerim seni Sevene can feda sevmeyene elveda Tek rakibim THY Kamyoncu dediler kız vermediler Ara beni boya beni cep : 05............ My other car is porsche Yakalarsam TIK TIK Ya sev ya terket Rahmetlide sollardı[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Yer Uçağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mazda naMAZDA:)) Ayrıca dolmuşta "Lütfen yavaş kapatınız" yerine "Sakın çıktığın kapıyı çarpma, bir daha geri dönmek isteyebilirsin!!"(Bunu ben görmedim biyerde okumuştum :)) )[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Dagların Kurdu yoların fordu :)[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ona "Kamyon Edebiyatı" denir.. Geçme beni geçerim seni.. Ananda solluyordu :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hatalı sollama eve acı haber yollama :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 En çok sevdiğim: Bugün bacım,yarın ihtiyacım... Biz kağıda yazardıq okulda bi 50 tane felan olduydu sora benim en çok sevdiğim hocam geldi nabıyonuz siz orda felan diye (bayan kendileri) yok hocam söylüyemem veremem felan bak ben almasını bilirim felan filan bişeyler yaptı milletden duydu bi kağıt olduğunu ne o küfür mü yazıyonuz felan derken öğrendi aaa çok güzel ben de bakayım hadi verin felan dedi yok hocam estağfurullah size göre yazılar değil felan dediysem de dinletemedim aldı okumaya başladı ben ama saniyeleri sayıyorum artıq böyle Bugün bacım,yarın ihtiyacımı bi okudu koptu Kadın 2 hafta ne zaman bana baksa sırıtmaya başlıyodu hehehe Az ders kaynatmadıq sayemde :-P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Abuzittin sn bizim etute gel tum duwar bu yazılarla dolu Veysel saolsun[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 "ATV seyredeceksiniz!" kamyonun plakası 34 ATV 1234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 büyüyünce limuzun olucam[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 görmedim ((:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 12 September 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Hataylıysan ara Hataylılar Dayanısma Dernegi: 0.........[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Yok mu başka kamyoncu yazısı bilen?[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Azdı bekir Salavat getir Yiyosa ara: 05........ Yolların Lordu Sensiz doğan güneşin............. Ayrıcana kamyonların aynasındaki cdlerle dalga geçmeyiniz bu onların teknolojik kişilikler olduklarını gösterir.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Kalbinde yer yoksa güzelim (üzülme)ben ayaktada giderim.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Gülü sevdim dikeni battı,seni sevdim dötün kalkti:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ancak dibine girince görünecek bir yazıylan. Biraz daha yaklaşırsan çapışacaz[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Canısı Büyüyünce tır olacam Yolların fatihi Al bir Ford ya mord ya lord[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 cdlerle dalga geçmeyelim onlar radara yakalanmayı engelliyo :D[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Farkımı farketmedin artık farketsende farketmez. İlk gördüğümde en az 5 kere okumuştum anlamak için "hööö" olmuştum. Bide klasik "Liselim" minibüslerdede vardır ama kamyonlarda da mevcuttur.[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 14 September 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: Virus, 14 September 2003 13:38 tarihinde demiş ki: Ancak dibine girince görünecek bir yazıylan. Biraz daha yaklaşırsan çapışacaz[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Ahaha onun değişiğini biliyorum ben: Bu yazıyı okuyabiliyorsan Allah rahmet eylesin.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 baba parası değil alın teri[hline]i tried to talk to you but you walked right by i don't know which i said then, hello or goodbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 in the eye...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Al fordun dizelini,sev koyun guzelini Gerci bu yazıyı hicbi ford'da gormedim ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Dikkat..Bayan şoför...Yaklaşırsan seni de bayarım :)[signature][hline]rölans!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar