EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 googleda aradım biraz ama bulamadım.uo müziklerinin tabları varmıdır acaba bi yerlerde? :) create1.mid in tabını arıyorum daha çok.
Faust Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 MIDI formatında olduğu için, kolayca çevrilebilir. Guitar Pro 3 ile Import edip, tab halinde Export edebilirsin sanırım.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben de Buccaneer's Den'de calan icin dL adresi istesem?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hastasıyım Bucs müzğinini abi Bucsa gider son ses açar gezerdik sırf müzik için sonrada değişik bi ses gelirdi böyle ölünce felan ona gıcık olurdum "durun beni yanlış anladınız sadece müzik dinlemeye geldim" desemde nafile[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 midiyi gp ye import olayı işe yaradı valla çok sağol hiç aklıma gelmemişti.
Predator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 cidden şahane oluyomuş mid bulmak lazım bol bol ehe[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 lexius kendinde yapabilirsin.bir adet guitar pro alıyoruz.ultima klasöründeki ses dosyalarını import ediyoruz.bu kadar :)
Öne çıkan mesajlar