Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni box aldım cd key valid diyor 3.cdnın altında yazan keye ne yapmam lazım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizdede cd key bölümünden sora kutucuklar çıkıyo hani ama kutucukların sağınd asolunda hiçbişe yazmıo bnede
yani nereye name nereye surname :)

hata var bende sizdede varmı
Mesaj tarihi:
Her yerde ünlem işareti var kırmızı işe bak adım adım takip ediyoz bakalım 4. adımda ne cıkıcak kredi kartı bilgilerini kacıncı adımda vericez[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
senin dediğin gibi doldurdum ama yinede gecmıyor sakata gelmeyelım adamlar heralde milyon dolarları harcıyolar su an o kadar hevesle aldık bunedir yaw[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
dostum orda bi kutucuk var onu işaretledn mi bide sayfanın altında 2 tane karısık yazı var biri sağda biri solda hangisini seçtin?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
39,46 Mb Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yoooooooooooooooooooo olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bıtmez bu a.q[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
evet turkce karakterleri kabul etmiyor banada arkadas msnden yardimci oldu hallediverdim :) herkeze iyi oyunlar beyler[signature][hline]http://www.ugurcan.com
  • Yeni Oluştur...