Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dün akşam Orlando Iverson 60 sayı atınca dağıldı:)ben dedim zaten yarıda 29 sayısı vardı 50 gelir dedim 60 olmuş.hemde yüzdesi fena değil.24 sayısı da serbest atıştan:) 112-99 yenildiler. hedo iğrenç oynayarak 10 sayı attı.6da 1 üçlük yani baya kötü[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Iverson azmı$ gene =][signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu sezon bir maçta en fazla sayı atan oyuncu durumuna geldi böylelikle :) the answer abi ne denir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Savunani da ozellikle tebrik etmek istiyorum. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 answer harbi azmı$ yuh ya 60 sayı ne demek.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Gilean, 13 Şubat 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Dün akşam Orlando Iverson 60 sayı atınca dağıldı:)ben dedim zaten yarıda 29 sayısı vardı 50 gelir dedim 60 olmuş.hemde yüzdesi fena değil.24 sayısı da serbest atıştan:) 112-99 yenildiler. hedo iğrenç oynayarak 10 sayı attı.6da 1 üçlük yani baya kötü hidayet süper oynasa bile iverson ın 60 sayı attıgı bir maçı 68'ers in kaybetmesi mucize olurdu zaten...maçı iverson tek başına aldı.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iverson ' ı anlatan bi cd war herkese tavsiye ederim.. izlerken baya duygulandım... 1 insan 3 gün arayla okulunu önce amerikan futbolunda sonra basketbolda nası eyalet şampiyonu yapar anlamak zor valla..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 adam tek başına takım.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 harbiden ya tek başına sırtlıo korver fln hikaye.[signature][hline][b]Minesota Timberwolwes[b] K.G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi o sayıyı ive. atmasa başkası atacak pas wericeine kendi atıo işte. atamasa benchte oturur. attığı zamanlarda böyle çok sayı atmış oluo işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 doug christie nin kaç sn oynadığını bilmiyorum ama böylece baya yaşlamış olduğunu gördük :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi zaten sacramento hıyar mı trade etsin..çok yaşlı ve bitti artık..orlandoyada ısınamadı zaten[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 orlando mu hıyar (!) oluyo yani bu durumda ? bi bildikleri var ki adamların cuttino mobley gibi bi skorer karşılğında 35 yaşında ve skor opsiyonu zayıf olan bi oyuncuyu alıyolar ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet orlando aynen hıyar oluyor..defansı kötü diye bir defans oyuncusu almalarını anlayışla karşılıyorum..yani mobley'nin gitmesi benim için önemli değil..önemli olan bu kadar yaşlı olan bir oyuncunun sezon ortasında yeni bir takıma alışma ihtimalinin çok düşük olduğunu ve orlandonun bunu rüske ettiğini düşünüyorum..şimdilik istedikleri olmadı ama belli olmaz..playofflara kalırlarsa doug toparlanır derim ben[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ama dikkat ederseniz de öyle her cok fazla sayı attıgı macı alamıyorlar neden derseniz yüzdesi düşük oluyor her topu o kullanıyor takım atıyorsa 80 sayı 50 si onunda rakip bölüşüyor sayı yükünü hem yorulmadan hemde 15-20 sayı farkla yeniyorlar herkes jordan degildir yani :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yazdıklarınız bazıları o kadar komikki... iverson atmasa başka biri atıcakmış kim atıcak ? warmı skorer bi oyuncu veya warmı yüzdesi iverson gibi olan bi oyuncu warmı iversondan daha hırslı bi oyuncu o takımda.. iverson o kadar kendine güvenioki bunu abartıo bzn örnek : serbert atış sonrası rakip pivotun üstünden topu smaçla tipledi... cd'de görüp şok geçrdiim şeylerden biri.. şu an o takımda iverson olmasa 76ers sürünüo olur.. ayrıca jordan 1 kere gelir dünyaya o yüzden kimseyi jordanla karşılaştıramayız..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yüzdesi iverson gibi olan oyuncu yok çünkü iverson atıo işte hepsini heuehu sölediim de o zaten. diğer oyuncular mahalleden toplanmadı heralde. tabiki onlar da iverson kadar skorer olabilir icabında.onun kadar yetenekli değiller belki tamam. ama herif şut çekiceine pas atsa işte onlar atıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 İverson yıne Kobe ile aradakı sayı farkını açtı iyi oldu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bu herife gercekten saygi duyuyorum, hele ki alley oop smaclarini p2p programlarindan indirdigim gunden beri "respect" hat safhadadir kendisine..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Sly-One, 14 Şubat 2005 11:27 tarihinde demiş ki: yüzdesi iverson gibi olan oyuncu yok çünkü iverson atıo işte hepsini heuehu sölediim de o zaten. diğer oyuncular mahalleden toplanmadı heralde. tabiki onlar da iverson kadar skorer olabilir icabında.onun kadar yetenekli değiller belki tamam. ama herif şut çekiceine pas atsa işte onlar atıcak. şöle düşün eer ii olsalardı ki yüzdeleride ii olsaydı neden iversonla oynasın hep koçu yani sonuçta ne olrsa olsn taktii veren koçtu phil jackson bulls dayken maç zordayken verdii taktik : jordan a verin onu izleyin yeterki jordan a topu ulşatırın... pippen kötümüydüde hyr çünkü ii olan jordandı[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kobe almasında sayı krallığını answer'ım alır inşallah.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar