Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iverson - Orlando

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam Orlando Iverson 60 sayı atınca dağıldı:)ben dedim zaten yarıda 29 sayısı vardı 50 gelir dedim 60 olmuş.hemde yüzdesi fena değil.24 sayısı da serbest atıştan:)
112-99 yenildiler. hedo iğrenç oynayarak 10 sayı attı.6da 1 üçlük yani baya kötü[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 13 Şubat 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
Dün akşam Orlando Iverson 60 sayı atınca dağıldı:)ben dedim zaten yarıda 29 sayısı vardı 50 gelir dedim 60 olmuş.hemde yüzdesi fena değil.24 sayısı da serbest atıştan:)
112-99 yenildiler. hedo iğrenç oynayarak 10 sayı attı.6da 1 üçlük yani baya kötü

hidayet süper oynasa bile iverson ın 60 sayı attıgı bir maçı 68'ers in kaybetmesi mucize olurdu zaten...maçı iverson tek başına aldı.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten sacramento hıyar mı trade etsin..çok yaşlı ve bitti artık..orlandoyada ısınamadı zaten[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

evet orlando aynen hıyar oluyor..defansı kötü diye bir defans oyuncusu almalarını anlayışla karşılıyorum..yani mobley'nin gitmesi benim için önemli değil..önemli olan bu kadar yaşlı olan bir oyuncunun sezon ortasında yeni bir takıma alışma ihtimalinin çok düşük olduğunu ve orlandonun bunu rüske ettiğini düşünüyorum..şimdilik istedikleri olmadı ama belli olmaz..playofflara kalırlarsa doug toparlanır derim ben[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ama dikkat ederseniz de öyle her cok fazla sayı attıgı macı alamıyorlar
neden derseniz
yüzdesi düşük oluyor
her topu o kullanıyor
takım atıyorsa 80 sayı 50 si onunda rakip bölüşüyor sayı yükünü hem yorulmadan hemde 15-20 sayı farkla yeniyorlar

herkes jordan degildir yani :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıklarınız bazıları o kadar komikki...

iverson atmasa başka biri atıcakmış
kim atıcak ? warmı skorer bi oyuncu veya warmı yüzdesi iverson gibi olan bi oyuncu warmı iversondan daha hırslı bi oyuncu o takımda..

iverson o kadar kendine güvenioki bunu abartıo bzn
örnek : serbert atış sonrası rakip pivotun üstünden topu smaçla tipledi... cd'de görüp şok geçrdiim şeylerden biri..

şu an o takımda iverson olmasa 76ers sürünüo olur..

ayrıca jordan 1 kere gelir dünyaya o yüzden kimseyi jordanla karşılaştıramayız..[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yüzdesi iverson gibi olan oyuncu yok çünkü iverson atıo işte hepsini heuehu sölediim de o zaten.
diğer oyuncular mahalleden toplanmadı heralde. tabiki onlar da iverson kadar skorer olabilir icabında.onun kadar yetenekli değiller belki tamam. ama herif şut çekiceine pas atsa işte onlar atıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 14 Şubat 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
yüzdesi iverson gibi olan oyuncu yok çünkü iverson atıo işte hepsini heuehu sölediim de o zaten.
diğer oyuncular mahalleden toplanmadı heralde. tabiki onlar da iverson kadar skorer olabilir icabında.onun kadar yetenekli değiller belki tamam. ama herif şut çekiceine pas atsa işte onlar atıcak.

şöle düşün eer ii olsalardı ki yüzdeleride ii olsaydı neden iversonla oynasın hep koçu
yani sonuçta ne olrsa olsn taktii veren koçtu

phil jackson bulls dayken maç zordayken verdii taktik : jordan a verin onu izleyin yeterki jordan a topu ulşatırın...

pippen kötümüydüde hyr çünkü ii olan jordandı[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...