Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık - Amiga 500 - Commodore 64

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar, şansım pek yok farkındayım ama yine de denemek istedim. Yaklaşık olarak 15 gündür YouTube üzerinde "8 bit guy" adlı bir kanalı takip ediyorum. Artık rüyalarıma giriyor Amiga 500 ve Commodore 64.

Sağolsunlar annelerin gazabına uğrayanlardanım, her iki sistem de ben büyürken başkalarına verildi. 35 yaşına geldim ve hala özlem duyuyorum.

Haydi hayırlısı bakalım. (:
Mesaj tarihi:
O kadar çok ilan yok fakat bir kaç tane var. Genel olarak sistem çalışıyorsa çok pahalıya satıyorlar. :/

Gerçi paha biçilemez ama ben daha uygun fiyatlı bir yol arıyorum mevcut durumlardan ötürü. (:

Esh said:

Sahibindende en az 25 ilan olduguna eminim
Mesaj tarihi:
F/A-18 Interceptor hiç unutamam öyle bir müziği vardı ki bir tek ram farkı nedeni ile amiga 2000 de duyabiliyorsunuz. O yüzden amiga 500 ü mü satıp 2000 ini alıncaya kadar ne kadar çalışmıştım.
Mesaj tarihi:
akirafes said:

KuddusiMavra said:

biraz daha ciddi yazayım.
sizinle bu tarz konuşan adamın ağzına orada s.çıp çıkın o görüşmeden.
öyle görüşme olmaz.
yok oturursanız da bu tarz bir muhabbet kaçınılmaz.
heee,hele bir de böyle bir yerde işe girerseniz...yandı gülüm keten helva.

Lise 1 de ilk işime girdim. Nişantaşı abacus bilgisayarda. Bilenler bilir eskiler özellikle cadde bostan da master computer club nişantaşında ise abacus. o zaman ufağım.
Şartlarım dedim: temizlik yapmam kimseden emir almam. yapılacakları ben söylerim. lise 2 de Printemps de işe girdim. Fransız müdürler vardı 2 tane o ufacık yaşımda onlara bile yapıcaklarını söylüyordum.
İş görüşmesinde onlar seni değil sen onları büyülemelisin.
Dünya gazetesinde işe girdiğimde diplomamı bile sormamışlardı.
Onların şartlarını değil kendi şartlarını kabul ettirmelisin.,
YOksa zaten opun yazdığı gibi olur.
  • Yeni Oluştur...