Chosen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadasşlar cok guzel bir verdata buldum içinde bi çok yeni item, robe, weapon ların resimleri deişik ama oyunda bazı weapon silahlar verdata daki gibi gorunuyor ama robe ve bazı esyalar standart gorunumde buna nasıl bir cozum bulabilirim... Not : verdata arayanlara ve İstiyenlere verdata yı yollayabilirim...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Dostum Scplerini Yazdınmı Verdatki Uid noalrını Ayriyetten Msn Adresim:Andrey_nicolay34@hotmail.com Paylaşırsan Memnun olurum[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Gercekten yollarsan iyi olur sevinirim tesekkur ederim....... Curel@walla.com Bu adrese lutfen :D
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 lokman ekledım senı msn e hala kabul etmedın...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net [Bu mesaj Chosen tarafından 14 Şubat 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Chosen bende isterem :) aranel198@hotmail.com
Akillis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Banada mail araciligi ile yollarsan sevinirim. Msn kullanmadigim icin sadece mail veriyorum. emirpek@gmail.com[signature][hline]Whoever wins... We lose...
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 wolf a binmek için verdata patchi olan varsa bana ulaşırsa sevinirim [ dragon , bearlar var onlar hariç ][signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kronos cok iyi biliyon abi peki kendin nie yapmiyon animasyonlari ?[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 abim hadi git uyu ya işin gücün yok banamı laf yetiştiyorsun sen ? çok bildiimi sölemedim ayrica.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 www.uobrasil.net bulabilirsiniz verdata name : v_the_miracle herkese yetişemedim sorry[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Öne çıkan mesajlar