Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu arada DOĞRUSUNU bilen gerçekten söylerse bana çok yardımcı olmuş olur çok uğraşdım bu işle[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRedboy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 rockncoke Üye - ? 11 Ocak 2005 15:07 -------------------------------------------------------------------------------- ya sphere konusunda cahil değilimde benim modem zyxel diye bi kıytırık marka port açma yeri nerde bilmiyorum firewall falan kapattım ama port yerini bulamadım zaten 256 adsl var onunla 7-8 kişilik bir server açıp role play takılabiliriz yani hayalim bu işte -------------------------------------------------------------------------------- .:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir Demissin fakat Busekılde yapman bence cok sacma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Benim İp Adresi Girmiyor.Sayfa Acilamiyor. Port nasil alacam bilmiyorum. Yardimci olun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 zoom x5 için uğraşmaya başlıorum eğer bulursam burdan bildiririm bulamassam muhtemelen uyuya kalmış olurum onun için hbr veremem...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şu kızan arkadaşlarada biraz katılıorum herkes burayı beleş bilgi gibi düşünüo sanki teknik servismiş gibi.. önce arayıp diğer topic lere bakıp google ı olabildiğince çok kullanıp sonra konuşmak lazım. yoqsa kimse aradığını bulamaz yada bulmak için saniyeler yerine saatler harcar forumda bi işe yaramaz. neyse şu modemle biraz uğraşalım herkese kolay gelsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sanırım oldu xp kullananlar için başlatta çalıştırdan cmd yazıosun dos gibi bişi açılıo ordan ipconfig yazınca bikaç bişi yazıo ordan ilk ip adresi olarak 10.0.0.12 yazıodu bende onu aldım. sphere.ini ye ve login.cfg dosyalarına yazdım. port gene 2593 bu şekilde açıldı. hiç öle port açmakla fln uğraşmadım bu zoom modem için yedi ama bildiğim kadarıyla bunlarda firewall yoq. zonealarm vardı onuda kapadım. firewall olan modemlerde sadece uo server ı diil her türlü server büyük problem. bu arada 98 kullananlarda çalıştırdan direk ipconfig yazınca açılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sanırım bu 10.0.0.12 sadece kendi bilgisayarın için gene. arkadaşı sokmayı denedim olmadı gene. telekomdan statik ip alınması gerekebilir. ama en azından tek problemin port veya ip numarası olmadığını anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya modem usb ise ?[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar