Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl ile Server açamayanlar okusunlar

waafroangel

Öne çıkan mesajlar

rockncoke
Üye - ?
11 Ocak 2005 15:07
--------------------------------------------------------------------------------
ya sphere konusunda cahil değilimde

benim modem zyxel diye bi kıytırık marka port açma yeri nerde bilmiyorum firewall falan kapattım ama port yerini bulamadım
zaten 256 adsl var onunla 7-8 kişilik bir server açıp role play takılabiliriz yani hayalim bu işte
--------------------------------------------------------------------------------
.:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir

Demissin fakat Busekılde yapman bence cok sacma :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
şu kızan arkadaşlarada biraz katılıorum
herkes burayı beleş bilgi gibi düşünüo sanki teknik servismiş gibi..
önce arayıp diğer topic lere bakıp google ı olabildiğince çok kullanıp sonra konuşmak lazım. yoqsa kimse aradığını bulamaz yada bulmak için saniyeler yerine saatler harcar forumda bi işe yaramaz. neyse şu modemle biraz uğraşalım
herkese kolay gelsin....
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım oldu
xp kullananlar için başlatta çalıştırdan cmd yazıosun dos gibi bişi açılıo ordan ipconfig yazınca bikaç bişi yazıo ordan ilk ip adresi olarak 10.0.0.12 yazıodu bende onu aldım.
sphere.ini ye ve login.cfg dosyalarına yazdım. port gene 2593 bu şekilde açıldı. hiç öle port açmakla fln uğraşmadım
bu zoom modem için yedi ama bildiğim kadarıyla bunlarda firewall yoq. zonealarm vardı onuda kapadım. firewall olan modemlerde sadece uo server ı diil her türlü server büyük problem.
bu arada 98 kullananlarda çalıştırdan direk ipconfig yazınca açılıo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...