Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 aylık ablamı cok seviyorum

go2hell

Öne çıkan mesajlar

=( basin sagolsun gercekten cok üzüldüm birden ya.. benimde ablam esiyle beraber bu hafta sonu bize geldiler.. biraz soguk davrandim.. ama bunu okuduktan sonra biseylerin farkina vardim.. bazi seyler elimizdeyken degerini bilmemeliyiz sadece ...cok gec olunca ,cok üzülebiliriz =( ewe gelince ona sIMSIKI sarilicam.... üzülmekte haklisin hemde cok... ama kendini yipratmamaya calis.. elinden gelen bisey yok sonucta..tekrar basin sagolsun...[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

Başın saolsun hatırladıkca cidden cok zor oluyodur senin icin, okurken icimden biseyler koptu gitti sanki.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Okuyunca benimde gözlerim yasarir gibi oldu (yasardida). Bende Orta hazirlikta ablami trafik kazasinda kaybettim. Ablalar diger aile üyelerinden gercekten cok farkli. Acini paylasiyorum. Basin sag olsun...[signature][hline]"These tears we cry
Are falling rain
For all the lies you told us
The hurt, the blame!
And we will weep to be so alone
We are lost
We can never go home"
-Gollum's Song
Sosyal ağlarda paylaş

basın saolsun :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...