BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şuanda n-gage kullanıyorum gayet hoş aslında telefon mp3 çalar radyo film oynatıcı vs vs bir sürü özelliği falan var oyunlarıda netten indirip yüklenebiliyo hafıza kartlarına ama ben sıkıldım bundan fazla oyun yok ve ekranı yetersiz wide screen yapsalarmış keşke diye düşünüyorum .. cep konsolunda aradığım özellikler ekranın yeterli büyüklük ve ışığa sahip olması oyunlara çuval çuval para vermemek (öğrenci harçlığıyla olmuyor orjinal oyun :( ) önerebileceğiniz cep konsollarını fiyatları ile birlikte yazarsanız sevinirim (hiç biri olmazsada xbox alcam artık :-P)[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 psp al dicem ama fiyatları ne bilmiom...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 xbox al, evde oynarsın bak deliler gibi :-)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Kesinlikle psp al derim ama fiyat baya bi yuksek olcak gibi.Yurtdisi ps2 ve bizim ps2 fiyatlarini goruyoruz onun gibi bi fark olacagi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 PsP almadan önce kopya oyun piyasasının nasıl şeklleneceğine bak eğer orjinal oyun alamayacaksan. Hemen saldırma. Sonra güzelim aletle elde 3-4 oyunla kalırsan hoş olmaz, tadın kaçar.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mutlaka netten indirme veya kopya olayı olmalı çünkü henüz kendi paramı kazanmıom harçlığa tabiyim :-P gba sp düşündüm ama bilemiyorum her hafta bi oyun alınır ondada oyun başı 15-20 m falan ama artık oda eski kaldı yani[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:2x Server:Japko en alttaki server :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 psp ama ne zmn avrupaya gelir fiyati ne kadar olur turkiyede bilmiyorum[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gel sana xbox satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Burdaki oyunların hepsi psp alınca yanında mı geliyor?[signature][hline]O_o O_O o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hiç bekleme öyle bir şeyi... Hayal etmesinin güzel olduğunun ben de farkındayım ama orjinal oyunun tanesi bu kadar pahalıyken imkansız... Onlar sadece psp'nin yanında ücreti karşılığında alma şansın olan oyunlardır.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hmm.. :D memory kart olayı falan varmış ya bunda elbet oyunların kopyası düşer nete :) mart ayında almaya karar verdim.[signature][hline]O_o O_O o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 peki tapwave zodiac ve gizmondo nasıl?[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Şuan piyasadaki en bomba el konsolu tabikidi Sony PSP Diğer cihazları düşünmek saçma bence.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tam olarak 15 marttamı geliyo türkiyeye ? yoksa bu avrupada çıkış tarihimi?[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar