sessizgemi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Merhaba bır serverla ugrasıyorum ve su anda madenlerın ıcınde kazı yapıldıgında herhangi bir ore cıkmıyor kazmanız tasa denk geldı dıyor fakat mining 100 yarım saat boyunca kazma salladım hiç ore yok hatta ore spawnın bile yok madende yeni olduguma bagıslayarak fazla bagırmadan bana cevap verırsenız cok sevınırım Not:Daha once kı sayfalarda 56. gecmıs sayfaya kadar goz attım fakat gozlerım agrıdı yazayım dedim artık aramdıda diyemezler dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 scplerinde bi sorun war bence su anda ewde deilim ewe gidince atarım sana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizgemi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 cok tesekkur ederım vallahi atarsan ayrıca problemin kaynagını anlatabılecek bir arakadas varsada sevınırım scplerde ne gibi bir problem olabılır acaba spawnları evden baska bir server actım orada spawnları var fakat gercek serverda herseyi ayarlamama ragmen maden yok !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 zebula ocagi indir onun icindeki ore.scp ini al olay biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bilgehan doru söylemiş[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Region.scp deki ayarlarla oyna .[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar