navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 25 yaşında bir araba 128 bin km de olamaz. Km de bi sorun var. Benim gibi sadece işten eve, evden işe giden bi adam bile senede 10 bin km yol yapıyorsa bu araba en azından 250-300 bin km de olması gerekir. Ha eğer belli bi kmden sonra motor ölüp arabayı graja çektilerse başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 porsche gibi bir araba söz konusu olduğunda bu fazla bile sayılır. Genelde porsche'u olanın başka bir arabası daha vardır. Keyif ve garaj arabasıdır bu tip arabalar. Evden işe işten eve arabası olmaz. o yüzden 128k normal bi rakam bence. motoru ne kadar dayanıklı da olsa devirli bi araba oldugundan sorun cıkarması muhtemeldir. Tek araba olarak düşünüyosan tavsiye etmem bu aracı sana. Tüketimi ve diğer masrafları usandırır Bunun yanına bi tane corsa falan almak lazım genel kullanım için bence.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StealthWaRRioR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 OLAYA YENİ Bİ BOYUT KAZANDIRIYOM EWT.: Kardeş sen o paraya 0 veya çok az kullanılmış 2. el bi honda cıvıc al adam gibi modifie et o arabadan 3 porche zevki alırsın.Ayrıca porche alırsan arkandan edicekleri küfür laf vb.. şeylerin haddi hesabı yok (yobaz enayiler oluyoya "-PEEEHH BİZ BURDA PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYOZ O PARA....... diolarya.. ") Ondan mopdifie edersen en azından daha az küfür yemiş oolursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bence hiç bi fark olmıcak o zmn da bazı insanlar ameleye bak arabaya napmış filan diecek. Porsche nin wercei zewk farklı modifieli bi arabanın werecei zewk farklı bunu belirtelim önce[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 -Vergisini ödeyebileceksen... (4000+ cc) -Masrafları sana koymayacaksa... -Çok iyi bakacam ona onu çok sevecem diyorsan... -Ayak işleri için başka bir 4 teker ayarlamışsan... Al ve keyfini sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: StealthWaRRioR, 25 Ocak 2005 10:59 tarihinde demiş ki: OLAYA YENİ Bİ BOYUT KAZANDIRIYOM EWT.: Kardeş sen o paraya 0 veya çok az kullanılmış 2. el bi honda cıvıc al adam gibi modifie et o arabadan 3 porche zevki alırsın.Ayrıca porche alırsan arkandan edicekleri küfür laf vb.. şeylerin haddi hesabı yok (yobaz enayiler oluyoya "-PEEEHH BİZ BURDA PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYOZ O PARA....... diolarya.. ") Ondan mopdifie edersen en azından daha az küfür yemiş oolursun :) civic = önden motor + önden çekiş carrera = arkadan boxer motor + arkadan çekiş + motor sesi şekil 1.a[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 elma ve armut benzetmesi başka hiç bişey demiyorum[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eline sağlık[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cintoniq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 81 model araba ne olursa olsun 128 bin km az gibi geldi .. motoru yenilenmiş yada k mdüşürülmüş olabilir iyi araştır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sakın alma derim ben çünkü yarın öbürgün AB ye girince TUV die bişi çıkcak ozmn 15 yıldan eski arabalara trafike çıkış yasağı kouyolar ama araban mukmellse bi kere bile teklemiosa iş deişio(oda zor kesin bi yerde arıza oluo herzmn için :D)[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ab ye en yakın nezaman gireceğiz? Boşwer ozamana kadar o araba çürür gider zaten.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Eger motoru sorunsuzsa hemen al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 çok fazla..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aynı paraya 98 model slk komp vs biton güzel araba var.bence değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 slk'larla, civiclerle Porsche karşılaştırmayın isterseniz..[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Selamlar Porche porche dir eger siyah olani diorsan atahandaki yada beyazi düşünmek gerekir Nedeni bu arabalarin ömrü cok kısadir spor oldugu icin motor u seni yariyolda birakabilir ayrica Yedek parcasi antalyada satan yok :) Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bütün yazıları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama o araba kilometre saatini devirmiştir kesinlikle. 128000 dediğine bakma bence. bu arada benim de porsche hayalim şudur; 1976-911 turbo. 280hp'nin ve ilk turbonun dayanılmaz çekiciliği!!!!![signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: _-Sturm-_, 12 Şubat 2005 06:32 tarihinde demiş ki: said: tunch, 25 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki: civic = önden motor + önden çekiş carrera = arkadan boxer motor + arkadan çekiş + motor sesi arkadan itiş olmasın o.. 4x4 arabalara önden çekiş arkadan itiş mi diyosun yoksa 4 çekermi diyosun?[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadan itiş tamamiyle yanlış bi kullanımdır önden çekiş se arkadan itiş diye bir kanıya varmışız zamanında fakat doğrusur arkadan çekiş önden çekiş dir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sen almassan bana mesaj cek ben alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arabanın çekiş gücü vardır, itiş gücü değil. dolayısıyla arkadan da olsa arabanın çekişi vardır. arkadan çeker bi arabada rampa çıkarken çekişiniz düşünce "arabanın itişi düştü" demeyiz önden çekiş arkadan çekiş 4 çekiş[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: GeeM, 12 Şubat 2005 15:43 tarihinde demiş ki: önden çekiş arkadan çekiş 4 çekiş FWD RWD 4WD bide AWD war onu hiç karıştırmayalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya 22000 avroya alirsin almasinada ona bi o kadar da benzin parasi vermen gerekir :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar