Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sızce bu arabaya 22000 euro werılırmı?

Blinky

Öne çıkan mesajlar

porsche gibi bir araba söz konusu olduğunda bu fazla bile sayılır. Genelde porsche'u olanın başka bir arabası daha vardır. Keyif ve garaj arabasıdır bu tip arabalar. Evden işe işten eve arabası olmaz. o yüzden 128k normal bi rakam bence. motoru ne kadar dayanıklı da olsa devirli bi araba oldugundan sorun cıkarması muhtemeldir. Tek araba olarak düşünüyosan tavsiye etmem bu aracı sana. Tüketimi ve diğer masrafları usandırır Bunun yanına bi tane corsa falan almak lazım genel kullanım için bence.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Sosyal ağlarda paylaş

OLAYA YENİ Bİ BOYUT KAZANDIRIYOM EWT.: Kardeş sen o paraya 0 veya çok az kullanılmış 2. el bi honda cıvıc al adam gibi modifie et o arabadan 3 porche zevki alırsın.Ayrıca porche alırsan arkandan edicekleri küfür laf vb.. şeylerin haddi hesabı yok (yobaz enayiler oluyoya "-PEEEHH BİZ BURDA PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYOZ O PARA....... diolarya.. ") Ondan mopdifie edersen en azından daha az küfür yemiş oolursun :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StealthWaRRioR, 25 Ocak 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
OLAYA YENİ Bİ BOYUT KAZANDIRIYOM EWT.: Kardeş sen o paraya 0 veya çok az kullanılmış 2. el bi honda cıvıc al adam gibi modifie et o arabadan 3 porche zevki alırsın.Ayrıca porche alırsan arkandan edicekleri küfür laf vb.. şeylerin haddi hesabı yok (yobaz enayiler oluyoya "-PEEEHH BİZ BURDA PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYOZ O PARA....... diolarya.. ") Ondan mopdifie edersen en azından daha az küfür yemiş oolursun :)

civic = önden motor + önden çekiş
carrera = arkadan boxer motor + arkadan çekiş + motor sesi

şekil 1.a[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Sosyal ağlarda paylaş

Sakın alma derim ben çünkü yarın öbürgün AB ye girince TUV die bişi çıkcak ozmn 15 yıldan eski arabalara trafike çıkış yasağı kouyolar ama araban mukmellse bi kere bile teklemiosa iş deişio(oda zor kesin bi yerde arıza oluo herzmn için :D)[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bütün yazıları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama o araba kilometre saatini devirmiştir kesinlikle. 128000 dediğine bakma bence.
bu arada benim de porsche hayalim şudur; 1976-911 turbo. 280hp'nin ve ilk turbonun dayanılmaz çekiciliği!!!!![signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 12 Şubat 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
said:
tunch, 25 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki:

civic = önden motor + önden çekiş
carrera = arkadan boxer motor + arkadan çekiş + motor sesi

arkadan itiş olmasın o..

4x4 arabalara önden çekiş arkadan itiş mi diyosun yoksa 4 çekermi diyosun?[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

arabanın çekiş gücü vardır, itiş gücü değil.
dolayısıyla arkadan da olsa arabanın çekişi vardır. arkadan çeker bi arabada rampa çıkarken çekişiniz düşünce "arabanın itişi düştü" demeyiz

önden çekiş
arkadan çekiş
4 çekiş[signature][hline]apaçiyim ezelden
ateş yaktım gezerken
keşke orman yansa da
tasarruf etsem tezekten
/12/02/2005-05:15
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...