karatan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Merhaba, Sanki dikkat çekmek için büyük harflerle yazmışım başlığı gibi oldu ama hep kısaltma napalım. Hdd satın aldığım bir laptop'tan çıktı. SSD'ye geçirdim onu da bu da boşa çıktı. Herhangi bir sorunu yok. Belge fatura vs. de yok. Bozuk sektör taraması vs. yaptım bir şeyi yok. Ciddi alıcılar için istedikleri programla da test yapabilirim.Fiyat 100 TL kargo alıcıdan. Resim yüklemeyi beceremedim ya. Linke tıklayınca açılıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 baya sağlam disk biraz daha iyi olsa ssd yerine kullanılacak hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Birbirinizin yancısımınız olm? Bildiğin 7200 rpm hdd işte , ne kadar farklı olabilir ki diğerlerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 kargo dahil 65tl olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Forum dışına satıldı. Yine kural değişmedi. Keşke değişseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar