LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ShowTV'de yayınlanan Alacakaranlık dizisinin reklamı sırasındaki çalan müziği aramaktayım ve bulamamaktayım. Dolayısı ile deli olmaktayım. Yalnız dizi başlarkenki jenerik müziğini demiyorum. Özellikle tanıtımındaki müzik muhteşem. Son derece kaliteli. Hollywoodvari bir tema olmuş, çokta güzel olmuş. Tabi belki bu akşamki yeni bölümünde bu müziği jenerik müziği olarak kullanabilirler ama sanmıyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tanıtım dedğin fragman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar