akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=MlcZIBzi35g?feature=oembed" width="459"> Gerçekten iyi fiyat meraklı iseniz Alabilirsiniz. Merakınızı giderme maksimum süreniz 10 dakikadır. ( Eğer benim gibi robot hayranı veya tamagotchi hayranı değil iseniz) Aibo,Lynx ve Noa dan daha eğlenceli olduğu bir gerçek. Fiyatı Gerçekten uygun yazdım. Lütfen pazarlık etmeyin. MErakınız varsa benim gibi alın oynayın sonra satın bu fiyattan pek fazla zarar etmezsiniz. Benim zararım sizin karınız. FİYAT 800 TRY ----- BTC kabul edilir.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 abi robotu her zaman satarsın asıl sen nasılsın iyi misin otur bi soluklan bu nasıl bir yazı?niyetli misin bi şekerli su vereyim abime.
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 AL valla. iyi fiyat,kaçmaz.
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 ipad air ile takas olunur. fiyatı düşürdüm. 750try
Öne çıkan mesajlar