Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

35 kredi ders ve yaşam...

tunch

Öne çıkan mesajlar

mave nin sigarayı bırakma topiği gibi bir şey düşündüm bende. evet arkadaşlar artık okula başlıyorum. 2. senem 4. dönem. ama geçtiğim ders sayısı 5... bu dönemden itibaren okula gitmeye ve derslerimi takip etmeye başlıyorum. okul zamanı dışında yaptıklarım ve yapamadıklarımı günlük şeklinde burda anlatmaya çalışıcam.

sizide katılımıyla güzel bi topic olucak iişallah :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

benimde yatay geçiş yapmam lazım ohhhoo :p
neyse ilk dönem iyiydi şimdi ikinci döneme konsantre olcam. Bu konu, ders çalışması gereken patilerin altında toplandığı bir konu olacak hehe :p[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

benım de 2. senem ve normalde 4. donemı almam gerekıyor ama ustuste 2 donm 1.8 i gecemeyınce bır daha ki donemi alamıyorum,yani ben şimdi 2. donemı alacagım,sem nasıl alıyosun 5 ders gecıp?[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

kocaeli üni. ortalama sorunu yok. kredin yettiğince ders alabiliyorsun.

yaz okulu performanslarıma göre okul uzamadan bitebilir bile.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

yarından itibaren yollarını aramaya başlıycaz işte. az paticik az/0 oyuna bol bol ders ve dolaşma olabilir sanırım bu yol[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Sosyal ağlarda paylaş

Deşmeyin yaramı deşmeyiiin
Üniversiteye geldik rahat edecez dedik gördük rahatı
Endüstri Müh 2. dönemim 21 kredi, 35 saat dersim var haftada 2 gün sabah 8.40 ta başlıyor dersler akşam 19.30 da bitiyor, nasıl bitecek bu dönem hiç bir fikrim yok allah hayretsin sonumuzu.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun bir süre sonra ilk defa bu saatte uyumak zorundayım :( ve yarın sabah 6.45 te kalkarak yorucu maratona startı veriyorum... allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Sosyal ağlarda paylaş

heh okul falan hikaye. ders falan yokmuş gitti geldik sabahın köründe :D 1 hafta daha normal tempodayım pati kardeşlerim .D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...