DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Konusunu patide gordugume eminim ama aramaya inanamadim. Bagimlilik yapiyor. En az iki kisi oynamasi tavsiye edilir ama tek kisi de normal zorlukta oynaniyor. https://store.steampowered.com/app/648800/Raft/ bir baska early access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 cok iyi basladi. umarim icerik kulvarinda iyi devam eder. wishliste attim, takip edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Galiba yapımcı bir oyunda mod olarak yapmış ,tutunca kendi oyununa çevirmişti. Şurdan demosunu oynamıştım geçen sene. https://raft.itch.io/raft Konsept güzel ama içerik cok azdı. Sürekli kopek balıgının botunu ısırmaması için burnuna çubuk sokup duruyodun. Online server , pvp fln. olmalı ki keyifli olsun. Valla benim hayalim waterworld movie gibi bir survive oyunu ya. Keşke yapsalar öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 e hala öyle dğeil mi devamlı çubuk sokuyon dün eren oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 eh iyi o zaman 3-4 saat cok keyif alır bırakırsın oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 early access oyun 20 euro yazmiyomu kafami klavyeye vurasim geliyo ben de monopoly parasi vereyim o zaman ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 ben bunun itch.io'da ki versiyonunu oynamıştım 1-2 gün oyalamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Semih Parlayan - Programmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Biraz bakmıştım eğlenceli, biraz daha gelişsin bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 content lazım oyuna 3-4 saatte bitiyor yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Çok bir şey beklememek lazım zaten, sal ile tahta yaparak toplayarak nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 contentlisi lazimsa Stranded Deep var, https://store.steampowered.com/app/313120/Stranded_Deep/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Onu bok etmişlerdi en son. Bu da güzel de bi yerden sonra ciddi bayıyor köpekbalığıyla olan maceralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Oyun baya güzel, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile ama tek kişi bayar, minimum 2 kişi olması gerekiyor bir de tabi hard oynanması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar