Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 13 şubat ta triplerine katlanmıcaksınız yeter diiceksiniz 14 şubatı zerhir olucak sonra geri gelicek ehuehe[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Volfied, 14 Şubat 2005 17:29 tarihinde demiş ki: 13 şubat ta triplerine katlanmıcaksınız yeter diiceksiniz 14 şubatı zerhir olucak sonra geri gelicek ehuehe Abi yeminle öyle oldu ama geri dönme işi biraz daha uzun sürücek:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yalnızım ama hiç bir zaman bunun eksikliğini hissetmedim. Benim dostlarım bana yeter de artar hem de hiçbiri 1001 çeşit tafra da yapmıo üstelik hiçbiri bana karşı çıkar ilişkisi de beslemio!!! Ben daa ne isteyim yalnızım ama mutluyum...:) Önemli olan da bu değil mi???[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ewet bende yalnızım mutluyum.Ayrıca yrn ki dünya saplar gününüde tekrardan kutluyorum!En güzel yalnızlıktır çooook mutluyum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Niye bu kadar problem ediyorsunuz ki yalnızlığı? Herhangi bir arkadaşınızın yanında zaman geçirmek bile yetmeli insana. Sevgili nedir ki? Sevgili insanin üstüne yakışanı giymesidir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben sevgilisi olup da yalnız olanlardanım:([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yalnız birey güçlü bireydir. Aşk, meşk sevgili gibi konular iki kişinin birbirinden faydalanmasıdır.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar