Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer Gününe Kafası Girenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben ilk yazıyı tamamen unutmuşum. 14 şubat çevrenin dayatmasıdır. Şimdi ben 14 şubat günü özel bir gün olabiliyorsa hergün olmalı diye düşünen bir insanım ama sevgililer gününde etrafımdaki çiftlerin bunu kutluyor olması sevgilim ve ben arasında garip bir soru işareti bırakır yani. Bu seferde bi eksiklik durumu gelir. O gün çok özel olmasa da normal bir buluşma iyi gider. Hediyeyi daha anlamlı bir zamanda almak daha iyi sanki.

Neyse ben de okula gidiyim, şimdi üniversitenin çimlerinde yiğişen mi istersiniz, sevişen mi istersiniz artık hey gidi...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
harvester doğru söylemiş... onların hayır demesinden bile ne sitediklerini anlıyorsunuz :) Sadece kendilerini özgür ifade etmiyorlar ki onun bize açık olduğunu anlamayalım diye. Analrsak bırakıcaz diye korkuyor. Tabi birde kesinlikle hayır diyen ler var onlar niye birlikteler hala anlamam.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
Tersine çevir onu. Fazla arama, buluşcağınız zaman meşgulum falan de. Buluştuğunuz zamanda çok güzel zaman geçirmeye gayret et.. Bu sefer ilişkide kadın sen, erkek o oluyor.. (fizyolojik olarak deil tabe :) )[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Derdini çok güzel anlatmış:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..

Mesaj tarihi:
Adam karısına psikolojik baskı yapıyor..
Kağıtta iyi hoş ama bakışlara baksana.
"Akşam eve gelince yemek hazır olmazsa doğrarım" bakışları :)
edit: ne benimle ne bensiz..
ne demek hocam bilen var mı anlamadım.
[signature][hline]

[Bu mesaj nedanko tarafından 14 Şubat 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o bakışlar tmm ben maçoyum falan ama benimde bi kalbim var:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:

Mesaj tarihi:
Haklı A.q Sevgililerinde Sevgililer Gününde Walentininde Erosunda Aşkında Taaaaaaa......[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
Cidden he hede günü hödö günü bende dün o kadar para verdim hediye aldım kız almadı hediyeyi sittirsin gitsin alla alla bende sindi hediyeyi gotume sokuyom off off nedir bu kızlardan cektigimiz...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Mesaj tarihi:
mümkünse benimde kafam girsin pls[signature][hline]Time for lust time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money send me green
Heaven you will meet
Make a contributiona nd you'll get the better seat
Bow to leper messiah
my blog!
Mesaj tarihi:
Hehe evet sanrım biraz abartıldı. Ama Komplesk derken genel konuşma lütfen kurnun yanında yaşıda yakıyorsun....[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:

Mesaj tarihi:
Kafam girsin. 14 Şubat sabah saat 6'yı geçmemişti ki sevgilimden ayrıldığım haberini aldım. Ne tadsız değil mi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
said:
Kevin_Garnett, 13 Şubat 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
ne alııyım lan kıza bişi söleyin.çiçek çok klasik.

millet kafam girsin falan derken senin bu lafı söylemen dikkatleri üzerine çeker delikanlı :-p
Mesaj tarihi:
said:
babayigit, 14 Şubat 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Cidden he hede günü hödö günü bende dün o kadar para verdim hediye aldım kız almadı hediyeyi sittirsin gitsin alla alla bende sindi hediyeyi gotume sokuyom off off nedir bu kızlardan cektigimiz...

Bugünde amaç karşılıklı hediye almakmı ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

[Bu mesaj rexx tarafından 14 Şubat 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya bu sefgililer günü muhabbeti baydı artık...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
  • Yeni Oluştur...