Messor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben ilk yazıyı tamamen unutmuşum. 14 şubat çevrenin dayatmasıdır. Şimdi ben 14 şubat günü özel bir gün olabiliyorsa hergün olmalı diye düşünen bir insanım ama sevgililer gününde etrafımdaki çiftlerin bunu kutluyor olması sevgilim ve ben arasında garip bir soru işareti bırakır yani. Bu seferde bi eksiklik durumu gelir. O gün çok özel olmasa da normal bir buluşma iyi gider. Hediyeyi daha anlamlı bir zamanda almak daha iyi sanki. Neyse ben de okula gidiyim, şimdi üniversitenin çimlerinde yiğişen mi istersiniz, sevişen mi istersiniz artık hey gidi...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 harvester doğru söylemiş... onların hayır demesinden bile ne sitediklerini anlıyorsunuz :) Sadece kendilerini özgür ifade etmiyorlar ki onun bize açık olduğunu anlamayalım diye. Analrsak bırakıcaz diye korkuyor. Tabi birde kesinlikle hayır diyen ler var onlar niye birlikteler hala anlamam.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Tersine çevir onu. Fazla arama, buluşcağınız zaman meşgulum falan de. Buluştuğunuz zamanda çok güzel zaman geçirmeye gayret et.. Bu sefer ilişkide kadın sen, erkek o oluyor.. (fizyolojik olarak deil tabe :) )[signature][hline]
magecy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 [signature][hline]Image is everything, so play with it.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 magecy bak cok ii yaw bu resm yoksa maksimumdan mı,gidip besh puan vercem hemen
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Derdini çok güzel anlatmış:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Adam karısına psikolojik baskı yapıyor.. Kağıtta iyi hoş ama bakışlara baksana. "Akşam eve gelince yemek hazır olmazsa doğrarım" bakışları :) edit: ne benimle ne bensiz.. ne demek hocam bilen var mı anlamadım. [signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 14 Şubat 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 o bakışlar tmm ben maçoyum falan ama benimde bi kalbim var:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Haklı A.q Sevgililerinde Sevgililer Gününde Walentininde Erosunda Aşkında Taaaaaaa......[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hoh bea bu sevgiler gunu icin kacıncı topık oldu bea dur sayam 1..2..3... :):)[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük |
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bunlar ödül kazananlar..[signature][hline][Bu mesaj nedanko tarafından 14 Şubat 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Cidden he hede günü hödö günü bende dün o kadar para verdim hediye aldım kız almadı hediyeyi sittirsin gitsin alla alla bende sindi hediyeyi gotume sokuyom off off nedir bu kızlardan cektigimiz...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
avp Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 mümkünse benimde kafam girsin pls[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog!
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Çok abarttınız arık zilyon tane konu açıldı.Bu kadarda kompleks olmaz ki ya..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hehe evet sanrım biraz abartıldı. Ama Komplesk derken genel konuşma lütfen kurnun yanında yaşıda yakıyorsun....[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kafam girsin. 14 Şubat sabah saat 6'yı geçmemişti ki sevgilimden ayrıldığım haberini aldım. Ne tadsız değil mi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Kevin_Garnett, 13 Şubat 2005 23:07 tarihinde demiş ki: ne alııyım lan kıza bişi söleyin.çiçek çok klasik. millet kafam girsin falan derken senin bu lafı söylemen dikkatleri üzerine çeker delikanlı :-p
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: nedanko, 14 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Bunlar ödül kazananlar.. anam deprem
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: babayigit, 14 Şubat 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Cidden he hede günü hödö günü bende dün o kadar para verdim hediye aldım kız almadı hediyeyi sittirsin gitsin alla alla bende sindi hediyeyi gotume sokuyom off off nedir bu kızlardan cektigimiz... Bugünde amaç karşılıklı hediye almakmı ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! [Bu mesaj rexx tarafından 14 Şubat 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya bu sefgililer günü muhabbeti baydı artık...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Öne çıkan mesajlar