Venator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Ardeth, 13 Şubat 2005 23:07 tarihinde demiş ki: bi sevgililer günü yüzünden birbirinize girişmeyin arkadaşlar, patiye hergün bayram Deliye hergun bayram tabii agzımdan almıssın lafı ne diyim =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benimki de girsin o zaman ayıp olmasın[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sevgililer gününe biyerim girmesin ama ben de karşıyım böyle bir güne ve çok saçma geliyo bence sevdiğiniz insana alakasız bir günde hediye vermek daha hoş
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 işin garibi... istemediğim bi sevgilim var, ama ben sevgililer günü falan kutlamıyorum...[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şu an sinirden ağlıyorum[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 heheh imzalar aynı yanlız :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sizinkide nasıl bi iş tunch :D[signature][hline]jan d.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 silerim o zaman imzayı bi tane yeter[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Geçen sene sevgililer gününde bu senede 13 şubatta sevgilsinden ayrılan bi adam nasıl biridir? Başkası bana sorsa sorunlu insan falan derdim ama öyle değilmiş demek. Özellikle kızlar bu günde çok hassas oluyor Sanki bu gün onların günü... Nese her hatadan ders çıkarmak gerekir... Bi hışımla içimi dökeyim dedim yazı verdim gitti...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Messor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 2 sene önce bugün 15.30 civarlarında telefondan "seni seviyorum" diye mesaj gelmişti güzelcene bi kızdan. heh nerden aklıma geldi.. ama kafam girsin :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Zaten hep kızlar sorunlu hassas olabiliyo ya. Erkek olunca hemen tepesine binerler. Regl'im bugün bana anlayış göster.. İşten çıktım yorgunum bugün bana anlayış göster.. Sınavdan çıktım başım çatlıyo bugün bana anlayış göster.. Ama biz diyelim öyle bişi tepemize binerler.. Hassas ya onlar.. Bide eşitlik diye bağırırlar.. Eşit olamayız kardeşim, o kibarlıklardan, anlayışlardan, saygıdan, ayrıcalıklardan yararlanmak hoşuna gidiyosa eşit olamayız. Sen bir gün diyebilir misin? Bugün çok pis azdım bana anlayış göster.. :) (eh abazan bi cümle oldu ama bole)[signature][hline]
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Kevin_Garnett, 13 Şubat 2005 23:07 tarihinde demiş ki: ne alııyım lan kıza bişi söleyin.çiçek çok klasik. minesota 2S olucak Minessota. SibelSota GülaySota PelinSota hatta Hatta Arçille Şota lol[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 +15 :D:D İşte bu yüzden hiç eşit olamayız...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 warcraft dota..[signature][hline]
Dev Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 I'm Lone Again... ühüühühühühhü :([signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
Messor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 @nedanko Gösterir. Yani abazan muhabbetine girmeyim de. Gösterir. Sınavndan çıktım anlayış göster vs muhabbeti bence bitmek üzere olan veya tam başlamamış bir ilişkinin durumlarıdır diye düşünüyorum. Birbirini seven iki insan arasında bu muhabbetler olmaz yani sanmıyorum. Ki sınavdan çıkmışsa onu sen kendine getireceksin, sana ihtiyacı varken neden böyle desin ki?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 14 Şubat 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Sevse bile der. Her zman ipleri karşı tarafa bırakmama gibi bir ic güdüyede sahipler...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 @harvester: Hayır kapris ve sinir çekiyoruz.Kadınların erkeklere göre daha fazla kaprisleri var. O yönden soyledim..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 14 Şubat 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sikerim boyle askin izdirabini die bi laf war sevgilisi olmayan arkadaslara tavsıye edıerım bı nevı rahatlatıo
Messor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Evet. Kontrolü elde tutma psikolojisi var kesinlikle, doğaları böyle yani. Ama biz erkek olarak nasıl doğamızdan bir parça fedakarlık veriyorsak onlardanda aynı şeyi bekleriz. Gerçi erkekler de bu duruma alışmış ve stratejiler geliştirmiştir ama gene de iki tarafında fedakarlıkları olması lazım. Bi kadın, ona sarıldığınızda , her ne kadar "iyi hissetmiyorum pek" diyip sizi hafif uzaklaştırsa da, içten bunu istemektedir. Manyak işte...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: nedanko, 13 Şubat 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neden herkes sevgililer gününü böyle önemsiyor. Bu tüketim çılgınlığına neden alet oluyorsunuz? Öğretmenler Günü, Babalar Günü, Hede Günü, Hödö Günü hepsi saçmalıklarla dolu.. Sevdiğinizi yılda bir kez hatırlamak size utanç vermiyor mu? Daha çok hatırlamak? Sevginizi daha çok hatırlayabiliyorsanız ve bunu sadece bir güne özel yapıyorsanız karşınızdakine saygısızlıktır bu.. Bence hepsi saçmalık.. Bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama şahsi fikrim bu.. bencede, haklısın, +1, var var var :)[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kapris sinir naz konusunda bizi ashmısh durumdalar katılıyorum. Ama yalnız gecirmek de guzelmish bu gunu diyorum. Hatta yabancı bir parcanın sozlerinin turkceye hatalı cevrilmesi ile reply ımı bitiriyorum :D : no woman no cry : Kadın yok aglamak yok ( oyh bunu boyle ceviren tekrar aklıma geldi de yarıldım yine ofisteki arkadashlar yine noliorr die abuk abuk baktı birden)(tabiki yanlısh bir ceviri alt reply larda dogrusu bulunmakta) P.S : Fazla surecte tek basına kalınmaması da hem saglık hem psikolojik acıdan ii diildir aklınısda bulunsun [Bu mesaj mrproblem tarafından 14 Şubat 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mrproblem tarafından 14 Şubat 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bencede cok sacma yılda 1 kere yapacagına hic yapma daha iyi
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Abi şimdi burda kızların kaprislerini ve nazlarını tartışırsak işin içinden çıkamyız..... ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: mrproblem, 14 Şubat 2005 13:43 tarihinde demiş ki: no woman no cry : Kadın yok aglamak yok ( oyh bunu boyle ceviren tekrar aklıma geldi de yarıldım yine ofisteki arkadashlar yine noliorr die abuk abuk baktı birden) o benim bildğim : Ağlama kadınım ağlama diyor orada...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar