aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 söylemek istediğim vardak değil, söylemek istediğim, gavurun orta sınıf geniş aile aracının, TR şartlarında hava atma aracı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Ilerde cok cok param olursa alırım bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 valla gavur zaten ihtiyacina gore secim yapiyor. turkiye'de station volvo goremezsin pek ama isvec'te sedane'dan daha cok gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 sectigimiz on konsol test arabasindan daha sik o yuzden begendim. Bu line assist ve auto pilot u kullandim cok benlik degil ama teknolojinin su 3-4 senede olan ilerlemesine hayran kaldim. fiyat performans olarak bayag iyi gibi. RR lerde elektronikler aslinda cozuldu baska seyler cikti bu seferde. Yine SUV dedin mi Range Rover bence rakibi yok tartismasi da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar