Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 anadolu yakasında da warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Volfied, 18 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki: once terminoloji ogren biraz da :D motorlu yoyo diyoruz markaisni modelini yazarsan sevinirim, ben de sari Yomega Fireball var bunun sarisi basit olarak salincaktan biraz daha kompleks hareketlere girismistim ama 3 sene once biraktim :) OMG derim bu ne abi? Kaç beygirdir bu meret?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b]Wow:Hordish MannerFor The Horde!!![Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 09 Aralık 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ben de yoyo böyle atıp tutuyon salak bi oyuncak diye biliyodum :) meğersem özel hareketleri , meraklıları falan varmış :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 salıncak ben de yapıyodum .p walk the dog güzeldir around the world'u kapalı mekanda yapmayın .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 aa işte o resimdeki bende war :p siyahından ewet ewet. ehe. ya aldıydım ama hiç zaman ayıramadım şu yoyo işine, duruyo öyle hala.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: kfg, 09 Aralık 2004 20:42 tarihinde demiş ki: Anadolu yakasında nerede yoyo için ip alabilirim ? [Bu mesaj kfg tarafından 10 Aralık 2004 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 sly kullanmıyosan talibim ona :D anadolu yakasında perla olabilir, ama çok pahalı onun yerine karşıda gerekli şeylere git yani çok daha iyi nişantaşı ışık lisesi ve camiinin orada AFM nin yanında, kime sorsan gösterir[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ilginc ben de merak ettim o yapilan hareketleri ..ipiyle eyfel kulesi yapiyomus filan yazmislar..ilginc yaa.. sayki sevki ve netten aratiyim kesn wardir teknikleri filan ...mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 göztepe de tren yolunun üztündeki köprünün hemen bitişiğinde barker gençlik merkezi var orda da var güzel yo-yo lar da ayrıca şu ipi nerden bulcez bi de onu öğrensek??[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 su fireball ların fosforlusu varmıs ben de hep ondan bi tane olsun istemisimdir[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 millet bugün gittim ve Duncan Speed Beetle aldım. Nasıldır iyimidir ? bide elim bir türlü alışamadı gitti. Daha uzun nasıl tutarım sleeperda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar