Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Volfied, 18 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki: once terminoloji ogren biraz da :D motorlu yoyo diyoruz markaisni modelini yazarsan sevinirim, ben de sari Yomega Fireball var bunun sarisi basit olarak salincaktan biraz daha kompleks hareketlere girismistim ama 3 sene once biraktim :) OMG derim bu ne abi? Kaç beygirdir bu meret?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b]Wow:Hordish MannerFor The Horde!!![Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 09 Aralık 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ben de yoyo böyle atıp tutuyon salak bi oyuncak diye biliyodum :) meğersem özel hareketleri , meraklıları falan varmış :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 salıncak ben de yapıyodum .p walk the dog güzeldir around the world'u kapalı mekanda yapmayın .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 aa işte o resimdeki bende war :p siyahından ewet ewet. ehe. ya aldıydım ama hiç zaman ayıramadım şu yoyo işine, duruyo öyle hala.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: kfg, 09 Aralık 2004 20:42 tarihinde demiş ki: Anadolu yakasında nerede yoyo için ip alabilirim ? [Bu mesaj kfg tarafından 10 Aralık 2004 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 sly kullanmıyosan talibim ona :D anadolu yakasında perla olabilir, ama çok pahalı onun yerine karşıda gerekli şeylere git yani çok daha iyi nişantaşı ışık lisesi ve camiinin orada AFM nin yanında, kime sorsan gösterir[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ilginc ben de merak ettim o yapilan hareketleri ..ipiyle eyfel kulesi yapiyomus filan yazmislar..ilginc yaa.. sayki sevki ve netten aratiyim kesn wardir teknikleri filan ...mm
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 göztepe de tren yolunun üztündeki köprünün hemen bitişiğinde barker gençlik merkezi var orda da var güzel yo-yo lar da ayrıca şu ipi nerden bulcez bi de onu öğrensek??[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 su fireball ların fosforlusu varmıs ben de hep ondan bi tane olsun istemisimdir[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Raven Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 millet bugün gittim ve Duncan Speed Beetle aldım. Nasıldır iyimidir ? bide elim bir türlü alışamadı gitti. Daha uzun nasıl tutarım sleeperda ?
Öne çıkan mesajlar