vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Arkadaslar evde barı koyup, yatarak gogus calisabilcegim sehpaya ve tutma demirine ihtiyacım var (netten taksitle alabilirim ancak), ayrıca burdan ne almami tavsiye edersiniz simdilik evde calismak istiyorum, biras hayvan olmak istiyorum, tesekkurler.[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 1 sehpa 2 dumbell 1 bar ile herşeyi yaparsın bacak olmaz belki ama kolları gögüsleri kanatları omuzları,sırtını vs..çalıştırsın bende var ama salonda çalışıyorum dunbellle bar tek başına canı sıkıyor adamın[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center [Bu mesaj TahtaBacak tarafından 14 Şubat 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 body building, kas geliştirerek ya da ağırlık kaldırarak hava atma/vakit geçirme işi değildir. (her ne kadar ben kendisini spor saymasam da) diğer sporlar gibi uzman gözetiminde yapılması gerekir. (dikkat ederseniz uzman cihazlarla değil, uzman gözetiminde) bu şekilde bir yerden sonra orangutana dönersiniz. zaten dikkat ederseniz ülkem bodycilerinin hiçbiri adam gibi vücuda sahip değildir ve "böğk" dedirtirler.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 14 Şubat 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 herşeyde olduğu gibi bunda da bir kulak memesi kıvamı var. her türlü hap ve ilaçtan uzak durun derim ben, bir de çok abartınca yürüyemez hale geliniyor.. tabii benimki gibi mobilize beyin bir vucut da iti değil:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Mum_Chamber, 14 Şubat 2005 13:31 tarihinde demiş ki: body building, kas geliştirerek ya da ağırlık kaldırarak hava atma/vakit geçirme işi değildir. (her ne kadar ben kendisini spor saymasam da) diğer sporlar gibi uzman gözetiminde yapılması gerekir. (dikkat ederseniz uzman cihazlarla değil, uzman gözetiminde) bu şekilde bir yerden sonra orangutana dönersiniz. zaten dikkat ederseniz ülkem bodycilerinin hiçbiri adam gibi vücuda sahip değildir ve "böğk" dedirtirler. haklısın ama okadar amele bakmıyorum konuya, dümdüz, göbekli olmuyor..., yokmu bana yazdıkgım konuda yardımcı olcek delikanlı[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 şınav çek hem koların hem göğsün gelişir değişik açılarda durdunmu göğsünün çoğu yerini çalıştırırsın ama fazla yapma abartı oluyor deikleri gibi , mekik çek karın kasların flan gelişssin , koş bacakların gelişssin vucudun uyumlu olsun hyvan gibi üst vucudu olupta cırpı bacakları olan cok kisi var uyumlu calıs her yere oncem ver nede olsa her yer vucudun parcası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 öle pis yerde oturuyoruzki cıkıp kossam doverler yolda:) n o lan kızlara havamı yapiyon bizim mahhellede misali :D, peki o gıda ürünlerine baktınızmı onların faydası olmazmı[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ille öle diceksen sadece bitkisel yaklaş olaya. Çarşılarda falan olurya bitkici dükkanları. Onlar da herşey vardır.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 peki, internette sehpa ve demir bulamazmıyım kredi kartı ile satın alabilcegim[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Mum_Chamber, 14 Şubat 2005 13:31 tarihinde demiş ki: body building, kas geliştirerek ya da ağırlık kaldırarak hava atma/vakit geçirme işi değildir. (her ne kadar ben kendisini spor saymasam da) diğer sporlar gibi uzman gözetiminde yapılması gerekir. (dikkat ederseniz uzman cihazlarla değil, uzman gözetiminde) bu şekilde bir yerden sonra orangutana dönersiniz. zaten dikkat ederseniz ülkem bodycilerinin hiçbiri adam gibi vücuda sahip değildir ve "böğk" dedirtirler. evet body spor değildir. Bütün sporların temelidir. Koşucular, futbolcular,boksörler, basketbolcular daha aklıam gelmeyen bir çok spor dalında body yaparlar. Ayrıca düzenli olarak sırt ve belin çalışmasıda bel fıtığını büyük ölçüde engeller. www.turkforum.dk buradan forumlara girebilirsin vimpir. yarışma dönemlerinde damarlı damarlı gördüklerin iğrenç gelebilir.Hatta belli bir omuz genişliğinden sonrasıda kötü oluyor. ama çok güzel vücutlu olanları da var.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bana bu resimdeki sehpa lazım ama bulamadım internette satan 1 yer:( bar, ağırlık var [signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bi body salonuna git.abi nerden alıyosunuz bu aletleri diye sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben eskiden vucut geliştirme sporunu 7 ay yaptım. Salon gayet ucuzdu. Hoca hiç ilgilenmiyordu, beslenme programım da yoktu. 7 ay sonunda sadece kollarım biraz şişti. Hiçbir gelişme olmadı. Vücut geliştirmeye yeniden başladım, bu sefer uzman hoca eşliğindeyim, diet programım var ( şu anki durumumda her ne kadar uyamasam da). Ve yaklaşık 5-6 kilo verdim ve vucudum şekle girmeye başladı (hede hödö diye baklava olmaz hemen zaten kilo verdim demek istiyorum). Şu anki halimden gayet memnunum. Size bir örnek vereyim ayrıca, benim bir arkadaşım senin gibi evde kasmaya çalıştı. Sonunda ise, gelişti ama bi göğsü büyük bi göğsü küçük oldu, vucut şeklinde bozukluklar başladı falan filan. Toplamda 8 ay body yapmış biri olarak sana tavsiyem, git spor salonlarını dolaş, en temizini, en ilgilenilenini bul kendince. Gerekirse de paraya kıy. Diyebileceğim sana bu kadar. Evde çalışmaya karar verirsen de senin bileceğin bir iş, verim falan alamazsın. Ataköy/ yeşilköy civarında oturuyorsan sana yardımcı olabilirim =) Bu arada yazmayı unutmuşum daha önce, protein aminoasit falan almayıver. Bu işe gönül verceksen, git adam gibi bir spor salonunda çalışmaya başla. Zaten böyle dengesiz şekilde çalışacaksın, üstüne bir de protein alırsan iğrenç bir duruma gelirsin benden söylemesi. Kafana takılan herhangi birşey olursa bana özel mesajla ulaşabilirsin. [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! [Bu mesaj Prawler tarafından 14 Şubat 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar